04/595-60-10

Koda za popust: za 10% dodatnega popusta na vsa kolesarska oblačila in obutev uporabi kodo BIKEWEAR10.

Scott Ransom 2024

Povsem novi Scott Ransom, z jasno in brezkompromisno vizijo! "Nadnaravna" kinematika vzmetenja in nova agresivna geometrija za izjemno vodljivost in še več samozavesti. #MAKEMOUNTAINSMOVE

Novi Scott Ransom 2024

 

Ne pustite se izsiljevati lastnim strahovom na še tako zahtevnih trailih. Vozite Scott Ransom!

 

Scott, po prenovljenem Sparku in Geniusu, na trg postavlja povsem novo in inženirsko dovršeno enduro gorsko kolo. Novi Scott Ransomtako kot predhodnik, ponuja 170mm hoda, tako spredaj kot zadaj, a s povsem novo geometrijo in z že uveljavljenim integriranim sistemom vzmetenja, predstavlja sinonim za ultimativno "spustaško raketo". Kot smo pri Ransomu že vajeni, lahko brezskrbno zatrdimo, da tudi nova iteracija velja za najbolj vsestransko enduro kolo do sedaj. V osnovi je opremljen z 29 palčnimi obročniki z možnostjo "Mullet" izvedenke. Popolna integracija, unikaten videz in agresivna geometrija, v kombinaciji z odličnimi voznimi karakteristikami na nivoju Scott Gamblerja in plezalnimi lastnostmi Scott Geniusa v enem in edinem enduro kolesuTo je novi Scott Ransom!

 

 

samozavest SERIJSKO

Nova kinematika in zasnova zadnjega vzmetenja s šestimi (6) pregibi, omogoča nizko težišče in direkten ter natančen prenos energije. Novi Scott Ransom kolesarju nudi odličen "feedback" in še več samozavesti, ki je potrebna ob hitrih in natančnih reakcijah tudi pri najzahtevnejših in najhitreših spustih.

 

vsestranski kot še nikoli doslej

Najnovejša izvedenka Ransoma ohranja odlične plezalne lastnosti. Tudi na daljših in zahtevnejših vzponih ponuja efektivno in udobno pedaliranje. Svoj pravi karakter v smuslu slogana #MAKETHEMOUNTAINSMOVE pokaže na spustih, saj se preprosto rečeno pelje kot pravi  "DH stroj". 

 

Zasnovan z vizijo, da usreže tako agresivnim bike-park kolesarjem, kot tudi zahtevnim ljubiteljem visokogorskih ali tehničih enoslednic. Navdušil bo tudi vse tiste, ki si pod nogami za več samozavesti in udobnejo vožnjo želijo več hoda in največ užitka najdejo na hitrih "tekočih flow" trailih oz. kolesarskih poteh. 

 

prilagodljivost

Vsak enduro navdušenec bo brez težav našel prave nastavitve glede na svoje želje in slog vožnje - bodisi v klasični serijski 29" izvedinki ali bolj igrivi "mullet" inačici (29" spredaj in 27,5" obroč zadaj). Prilagodljiva in agresivna geometrija s kotom krmilne cevi do 63,8 stopinj in večjim naborom kompatibilnosti zadnjega amortizerja za vse tiste, ki prisegajo na izvenserijske komponente.

 

Gorsko kolo Scott Ransom

 

NADGRadnja integriranega vzmetenja / 6 točkovna zasnova

Pri razvoju novega Ransoma, je bil ključni element, do potankosti dodelati potencial polnovmetenega gorskega kolesa, kar so dosegli z nadgradnjo notranjega sistema vzmetenja. Novi Ransom deluje na osnovi 6 točkovno vpetja vzmetenja, ki kolesarju uliva zaupanje, svobodo in izpopolnjeno delovanje zadnjega konca kolesa. Ransom na novi platformi zagotavlja učinkovito plezanje, neprimerljiv oprijem pri zaviranju in izvrstno učinkovitost in vodljivost pri agresivni vožnji.

 

Ransom 2024 vzmetnje

 

igra ravnotežij

Zasnovi novega vzmetenja, lahko s prispodobo rečemo »igra ravnotežij«. Leta izkušenj Scott-ovih inženirjev, so prinesla odličen kompromis med razmerjem vzvoda, pogrezanja in raztegovanja vzmetenja, ter vpliv teh lastnosti na oblikovanje okvirja. S 6 pregibno zasnovo so dosegli maksimalno učinkovitost delovanja vzmetenja, kar se odraža v odličnem nadzoru kolesa in pri možnosti »tuninga« vsakega parametra, neodvisno eden od drugega. To ustvari bistveno boljši nadzor ravnotežja v vsakem trenutku. Če si kolo predstavljamo kot sistem, je ta fleksibilnost omogočila, da so inženirji našli idealno razmerje med učinkovitostjo delovanja vzmetenja, prenosom obremenitve oz. sil na celotno kolo in optimizirano zasnovo okvirja.

 

Ransom 2024 6-linkRansom 2024 6-link technology

 

Novi Scott Ransom vključuje posebej zasnovano NUDE tehnologjo vzmetenja, kjer srce celotne zasnove predstavlja amortizer Fox Float-X Nude. Le ta je do potankosti optimiziran in prilagojen kinematiki delovanja vzmetenja kot celote. Ključna prednost zadnjega blažilca Fox Float-X Nude je, da na spustih zagotavlja ultimativno izkušnjo najvišjega ranga amortizerjev, med tem, ko še vedno ohranja odlične plezalne sposobnosti.

 

Novi Scott Ransom

 

Za razliko od preteklih let, novi Ransom zagotavlja kompatibilnost, tako z vzmetnimi, kot zračnimi blažilci, ki so postavljeni vodoravno, kar omogoči bistveno nižje težišče, da ima kolo bistveno boljši stik s podlago. Nizko in vodoravno vpetje je še posebej dobrodošlo pri enduro kolesih, kjer so amortizerji že večji in težji.

 

Scott Ransom

 

zasnova okvirja

Ransom je vselej veljal za Super Enduro stroj, ki se najbolj domače in živahno počuti pri hitrih spustih in agresivni vožnji. Za ta namen so Scott-ovi inženirji poskušali zasnovati kolo še bolj togo in odzivno. Ojačitve okvirja v območju gonilne osi, kjer so tudi obremenitvene sile največje. Centralizacija in optimizacija kinematike vzmetenja na tem delu ustvari ojačano strukturo, kjer sovpada z obremenitvami tako pri pedaliranju kot pri večjih obremenitvah vzmetenja oz. kolesa. Scottu je uspelo te obremenitve enakomerno razporediti preko vseh delov okvirja, kar se kaže v ravno prav togem okvirju brez potrebe po dodatnih ojačitvah cevi.

 

Gorsko kolo Scott Ransom

 

skrivnosti so v detajlih

Odlična kinematika vzmetenja in unikaten dizajn še zdaleč nista vse! Ena pomembnejših lastnosti Ransoma je tudi uporabniku prijazna izkušnja, kjer so se pri Scottu potrudili, da so nastavitve samega kolesa čim bolj enostavne za vse.

 

Sag nastavitev

Sag nastavitev in spremljanje porabe hoda amortizerja sta sedaj povsem enostavna. Sag indikator na linku, je enostavno berljiv in dobro viden, kar pomeni, da za nastavitev ne potrebujete dodatnega orodja ampak se enostavno usedete na kolo, stopite z njega in odčitate SAG, ki ostane označen z magnetkom.

 

Scott Ransom sag

 

Zaščita in dostop do amortizerja

Do amortizerja in nastavitev le tega, dostopate preprosto s "klikom" na gumb pokrova na spodnjem delu okvirja. Pokrov služi kot zaščita okvirja, hkrati pa preprečuje vdor umazanije. Dež ali blato…ni problema, vaše vzmetenje bo vseskozi delovalo optimalno ne glede na vplive zunanjih dejavnikov.

 

Scott Ransom pokrov

 

Integriran predal za shranjevanje

Odlična rešitev, predstavljena že pri kolesih Bold, je sedaj prezrcaljena tudi v okvir novega Scott Ransoma. Skrit Syncros Matchbox kit, ki vsebuje rezervno zračnico, orodje za montažo plašča, orodje za verigo in Multitool. Dejansko vse kar potrebujete v primeru predrtega plašča oz. za odpravo večine »klasičnih mehaničnih« težav na terenu.

 

TracLoc sistem zaklepa vzmetenja

Izpeljanka klasičnega Scott-ovega priljubljenega »TwinLoc« sistema na novi platformi z uravnavanjem samo zadnjega blažilca, ki bolj agresivnim in spustaško usmerjenim kolesarjem omogoča več nastavitev prednjega vzmetenja.

 

Scott Ransom orodje

 

geometrija

Nekateri od gorskega kolesa pričakujejo odličnost na hitrih in zahtevnih spustih, spet drugi si želijo odlično pedaliranje, medtem ko tretji iščejo nekaj kar združuje oboje. Novi Ransom ponuja vse!

 

Osnovni podatki za velikost Large (L): višina gonilne osi: 350mm, kot krmilne cevi: 63,8 ° (opcijsko65 ali 64,4), kot sedežne cevi: 77,4 °, cev ob verigi: 440mm, doseg: 483mm, wheelbase: 1270mm.

Scott Ransom lastnosti

 

DRUŽINA RANSOM

Novega Ransoma lahko dobite v 5-ih različicah. Ransom RC 900 predstavlja tovarniški stroj za najzahtevnejše rekreativce in tekmovalce. Ransom 910 v črno barvi izžareva svojo vsestranskost medtem, ko boste z Ransom 920 modelom najbolj izstopali na trailih. Ransom 930 nadobudnim endurašem ponuja cenovno najbolj sprejemljivo izvedenko. Seveda pa niso pozabili niti na nežnejši spol, kjer pri Contessi Ransom 910 res niso varčevali niti pri dizajnu, niti na opremi.

 

Vsi modeli  so na voljo v hibridni karbonski (HMX + Alu nihajka) izvedenki, izjema je zgolj Ransom RC, ki je popolnoma karbonski (HMX). 

 

#MAKEMOUNTAINSMOVE #SCOTTRANSOM #SCOTTBIKES

 

Enduro kolesa

 

Več informacij o dobavah, cenah in razpoložjivosti:

 Telefon: +38645953010

 Email: etrgovina@grasca.si

Sorodni artikli

  -16%
  Gorsko kolo SCOTT RANSOM 930 24
  Povsem novi Scott Ransom 930 z jasno in brezkompromisno vizijo! "Nadnaravna" kinematika vzmetenja in nova agresivna geometrija za izjemno vodljivost in še več samozavesti. #MAKEMOUNTAINSMOVE
  Stara cena z DDV:
  5.359,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  4.490,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  5.359,00 €
  -19%
  Gorsko kolo SCOTT RANSOM 920 24
  Povsem novi Scott Ransom 920 z jasno in brezkompromisno vizijo! "Nadnaravna" kinematika vzmetenja in nova agresivna geometrija za izjemno vodljivost in še več samozavesti. #MAKEMOUNTAINSMOVE
  Stara cena z DDV:
  6.179,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  4.990,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  6.179,00 €
  -18%
  Gorsko kolo SCOTT RANSOM 910 24
  Povsem novi Scott Ransom 910 z jasno in brezkompromisno vizijo! "Nadnaravna" kinematika vzmetenja in nova agresivna geometrija za izjemno vodljivost in še več samozavesti. #MAKEMOUNTAINSMOVE
  Stara cena z DDV:
  8.239,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  6.750,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  6.755,90 €
  -18%
  Gorsko kolo SCOTT CONTESSA RANSOM 910 24
  Povsem nova Scott Contessa Ransom 910 z jasno in brezkompromisno vizijo! "Nadnaravna" kinematika vzmetenja in nova agresivna geometrija za izjemno vodljivost in še več samozavesti. #MAKEMOUNTAINSMOVE
  Stara cena z DDV:
  8.239,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  6.756,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  6.750,01 €
  -19%
  Gorsko kolo SCOTT RANSOM 900 RC 24
  Povsem nova Scott Ransom 900 RC, z jasno in brezkompromisno vizijo! "Nadnaravna" kinematika vzmetenja in nova agresivna geometrija za izjemno vodljivost in še več samozavesti. #MAKEMOUNTAINSMOVE
  Stara cena z DDV:
  10.299,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  8.390,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  10.299,00 €
  -10%
  SYNCROS ZAŠČITA ZA OKVIR SCOTT RANSOM 24
  Originalna zaščita za okvir Syncros je lasersko izrezana in se tako popolnoma prilega okvirju vašega kolesa SCOTT RANSOM v vseh velikostih.
  Stara cena z DDV:
  71,89 €
  Akcijska cena z DDV:
  64,90 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  71,89 €
  -48%
  Gorsko kolo Scott Genius ST 910 23
  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  7.729,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  3.999,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  7.729,00 €
  -9%
  Čelada Bluegrass VANGUARD CORE MIPS čr
  Bluegrass Vanguard presega trenutne standarde lahkih »full-face« kolesarskih čelad. Zagotavlja najvišji nivo zaščite, odlično zračnost in lahkotnost.
  Stara cena z DDV:
  329,95 €
  Akcijska cena z DDV:
  299,90 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  230,96 €
  -31%
  Gorsko kolo Scott Genius ST 920 24
  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  4.639,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  3.190,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  3.942,91 €
  -10%
  Kolenčniki Scott SOLDIER 2 črni
  Funkcijonalni in varni kot vedno, novi Scott SOLDIER 2 ščitniki za koleno ponujajo izredno udobje, tako ob vožnji navzgor kot navzdol.
  Stara cena z DDV:
  82,30 €
  Akcijska cena z DDV:
  74,07 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  57,61 €
  -27%
  Gorsko kolo Scott Genius 940 24
  Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  3.399,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  2.490,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  2.690,00 €
  -15%
  Zaščita za hrbet Scott AIRFLEX PRO
  Scott AIRFLEX PRO zaščita za hrbet ponuja najvišjo stopnjo zaščite za vse ki želijo dosegati svoje limite in se še vedno počutiti varne.
  Stara cena z DDV:
  174,90 €
  Akcijska cena z DDV:
  148,67 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  139,92 €
  -28%
  Gorsko kolo Scott Genius 930 24
  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  4.429,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  3.190,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  3.764,90 €
  -5%
  Zaščita za okvir SYNCROS RANSOM CARBON
  Originalna zaščita za okvir Syncros je lasersko izrezana in se tako popolnoma prilega okvirju vašega kolesa Scott RANSOM CARBON v vseh velikostih.
  Stara cena z DDV:
  71,89 €
  Akcijska cena z DDV:
  68,31 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  64,71 €
  -45%
  Gorsko kolo SCOTT RANSOM 900 TUNED AXS 22 M
  Gorsko kolo Scott Ransom 900 Tuned AXS s svojimi karakteristikami in lastnostmi je sinonim za superenduro / trail "mašino" s 170mm hoda, izdelan za hitrost in najzahtevnejše terene. V 2022 sezono vstopa z novo vilico FOX 38 Factory, XT zavorami in AXS 1x12!
  Stara cena z DDV:
  9.779,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  5.390,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  4.990,01 €
  -27%
  Čelada MET PARACHUTE MCR čr/čr
  Ultimativna čelada agresivnega videza s snemljivim ščitnikom obraza za enduro, all-mountain in e-kolesarjenje. Nova kolesarska čelada MET Parachute MCR
  Stara cena z DDV:
  350,01 €
  Akcijska cena z DDV:
  254,90 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  245,00 €

  Sorodne novice

  Drzno izštekan! Izdelan za Hitrost! #gearedforspeed

  Novi Bold Unplugged ponuja najkakovostnejšo izkušnjo s čistim in estetskim videzom, integriranim dizajnom in popolnim odstopanjem od klasičnih norm! Popolna integracija in odlične vozne lastnosti predstavljata ključne lastnosti novega, inovativnega in tehnološko napredenega premium enduro kolesa!

  Odkrijte Vanguard, impresivno lahko, varno in udobno kolesarsko čelado!

  Bluegrass Vanguard je več kot le zaščitna oprema - gre za vrhunski izdelek, ki združuje najvišji nivo varnosti, udobja in funkcionalnosti. 

  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju!

  Scott Genius na novi platformi ponuja neverjetno gorsko kolo, ki se ga preprosto ne boste mogli naveličati. Ne glede ali boste z njim osvajali visokogorske tehnične poti ali s svojimi prijatelji drveli po vaših najljubših enoslednicah oz. trailih.

  DH, enduro, all-mountain, trail ali slopestyle.  Za vse to je tu Ride Concepts!

  Za brezkompromisno vožnjo po vaših najljubših trailih oz. kolesarskih poteh! Nagradna igra poteka od 1.8.2023 do vključno 15.8.2023 na Instagram omrežju, natančneje na profilu grasca.team.

  Popolno odstopanje od klasičnih norm!

  Za vse gorske kolesarje, ki si želijo tehnološko najbolj dovršeno in vsestransko polno-vzmeteno kolo, Bold LINKIN ponuja najkakovostnejšo izkušnjo s čistim in estetskim videzom, integriranim dizajnom in popolnim odstopanjem od klasičnih norm!

  Uebler - dolgoletne izkušnje in vrhunska kakovost

  Uebler-jeva predanost kakovosti, inovacijam in visokim standardom je pripomogla k njihovemu uspehu na trgu nosilcev za kolesa za vlečno kljuko.

  Za brezskrbne kolesarske avanture in dinamičen vpogled v vadbene podatke

  Kolesarski računalnik SIGMA ROX 12.1 EVO z GPS funkcijo in zaslonom na dotik za brezskrbne kolesarske avanture in dinamičen vpogled v podatke, da boste vaše vadbe in pripravljenost lahko dvignili na višji nivo.

  »Snowmads« ekipa v namišljeni deželi brez meja

  Profesionalni smučar Fabian Lentsch in njegov lokalni prijatelj Nick Phaliani skupaj s »Snowmads« ekipo na novi nepozabni zimski avanturi v osrčju belih in še nikdar podpisanih gruzijskih gora.

  Nekaj ključnih napotkov za premišljen in varnejši vstop v svet turne smuke

  Vas vleče stran od množic in žičniških naprav? V iskanje miru, nedotaknjenih belih pobočij in prelepih razgledov? Naj bodo prvi koraki premišljeni in z zadostnim znanjem!

  Nova vsestranska MTB čelada Scott Tago Plus!

  #do-it-all trail kolesarska čelada!

   

  Sledite kolesarskim trendom z novo MTB čelado Scott Tago plus, ki zagotavlja odlično zračnost in nudi najvišji nivo zaščite tudi na spustih!

  Električno cestno ali gravel kolo z vsemi lastnostmi klasičnega kolesa- da to je novi SOLACE ERIDE!

  Scott Solace eRide postavlja nov standard na področju električnih cestnih oz. gravel koles! Novi Solace je udobno, vodljivo ter eno najbolj vsestranskih električnih koles, kar so jih pri Scottu kadarkoli naredili.

  Ste pripravljen za vožnjo po kateri koli poti z Ninovo hitrostjo?

  Z brezkompromisnimi spustaškimi lastnostmi trail kolesa in lastnostmi odličnega XC plezalca za čim hitrejši vzpon oz. povratek na štart naslednjega spusta.

  Kaj zajema osnovni del opreme vsakega turnega smučarja?

  Veste kakšno turno smučarsko opremo potrebujete in kaj je obvezni del opreme, ki more biti v nahrbtniku slehernega turnega smučarja?

  Aero, lahek in udoben! Preprosto brez kompromisov!

  Scott Foil RC je uspešno osvojil skoraj vse, kar se je osvojiti dalo. Ravno zato smo se odločili, da bomo kolo še izboljšali in še bolj prilagodili zahtevam današnjih kolesarjev.

  v Naklem zaposlimo prodajnega svetovalvca oz. svetovalko z izkušnjami

  Dobro poznaš kolesarsko industrijo? Rad zahajaš v naravo in hribe? Ti komunikacija in svetovanje nista tuja? Vabimo te, da se nam pridružiš kot prodajni svetovalec oz. svetovalka na naši novi lokaciji v Naklem.

   

  Ste v dilemi kakšno oz. katero kolo izbrati?

  Niste povsem prepričani, katero kolo bi bilo najbolj primerno za vas? Naj vam bo ta vodič v pomoč z nasveti, kako izbrati najprimernejše kolo glede na vaše potrebe in želje.

  Preverba pravilnega delovanja pri žolnah PIEPS/BD

  Poziv k preverbi delovanja pravilnega preklopa med SEARCH in SEND pri skoraj vseh modelih žoln PIEPS/BD (razen BD Recon LT).

  ISPO 2022 in štiri nagrade za Scott Sports.

  SCOTT Sports je prejemnik nagrade ISPO za kar štiri nove izdelke znotraj »zimske kolekcije 22-23. Smučarska čelada Blend Plus, Patrol E2 lavinski nahrbtnik, Shield reciklirana smučarska očala in smuči Superguide 95 LT so nagrajeni z najvišjim priznanjem »ISPO 22 Award«!

  Ohranimo dobro fizično pripravljenost in boljše psihično počutje

  Trenažer predstavlja idealno rešitev, da nam kolesa nikoli ni potrebno pospraviti »v kot«. Ne zima, hladno ali slabo vreme, kratek dan oziroma pomanjkanje časa ne more biti več izgovor, da nebi naredili nekaj več za dobro fizično pripravljenost in boljše psihično počutje.

  Hellias Millerioux - Od sanj do realizacij

  MT. LOGAN / "A SELF POWERED EXPEDITION FROM YAKUTAT TO CORDOVA"

  Pri nakupu kolesarskih čelad se boste srečali tudi s tujkami oz. izrazi, ki jih boste najverjetneje prvič slišali.

  Proizvajalci čelad skoraj da tekmujejo kdo bo naredil bolj varno, zračno, udobno in lahko čelado. Seveda niso vse enake in enako dobre oz. niso za enak namen. Logično je, da tiste, ki jih uporabljamo za najdaljša kolesarjenja, morajo biti najlažje, najbolj varne in najbolj zračne.

  Želimo vam lepe božične praznike in srečno 2024!

  Kolesarski center Grašca se po 29 letih poslavlja iz domačih Križ! Novo poglavje pričnemo pisati 3.1.2024 v Naklem. Vabljeni!

  Posebna akcijska ponudba in dodatni popusti!

  Posebna akcijska ponudba ob črnem petku oz. črnem tednu "BLACK WEEK" na GRASCA.SI prinaša mamljive popuste v vseh prodajnih katergorijah na spletnem mestu grasca.si!

  Problem z vzdržljivostjo stikala – Potrebno je ukrepati!

  Želimo vas opozoriti na prostovoljni odpoklic proizvajalca BCA zaradi problema z vzdržljivostjo stikala za preklop med funkcijami žolne BCA TRacker 4 pri omejenem, zelo majhnem številu žoln, ki lahko vpliva na delovanje žolne.

  Nova Scott Spark RC in Spark 900 za nove zmage!

  Scott Spark postaja še hitrejši tako na vzponih kot spustih. Z več vzmetenja, novo geometrijo in integriranim zadnjim blažilcem! Če ste mišljenja, da je hitrost zabava (#FASTISFUN) - potem boste nad novim Sparkom več kot navdušeni.

  06.06.2018 14:05
  SCOTT LAUGHLAND o Scott Soldier 2 ščitnikih

  Kaj SCOTT LAUGHLAND poreče o Scott Soldier 2 ščitnikih? Scott Soldier 2 so lahki, udobni in dobro zračeni ščitniki primerni za"all-mountain", trail in enduro gorske kolesarje. Edinstven Mehak D3O vložek ob udarcu absorbira in razporedi energijo.

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih