04/595-60-10

Koda za popust: za 10% dodatnega popusta na vsa kolesarska oblačila in obutev uporabi kodo BIKEWEAR10.

Bold Unplugged

Novi Bold Unplugged ponuja najkakovostnejšo izkušnjo s čistim in estetskim videzom, integriranim dizajnom in popolnim odstopanjem od klasičnih norm! Popolna integracija in odlične vozne lastnosti predstavljata ključne lastnosti novega, inovativnega in tehnološko napredenega premium enduro kolesa!

Novi Bold Unplugged

 

Bold Cycles predstavlja povsem prenovljeno progresivno enduro kolo! Novi Bold Unplugged je na voljo s 170mm hoda spredaj in 160mm zadaj. Na voljo sta 2 popolnoma HMX karbonski izpeljanki - ULTIMATE in PRO, ki se med seboj razlikujeta po naboru opreme. V velikostih S in M je v osnovi na voljo v »mullet« izvedenki (27,5« zadaj, 29« spredaj) medtem, ko sta velikosti L in XL v »štartu« na razpolago s klasičnimi 29« obročniki. Popolna integracija in odlične vozne lastnosti predstavljata ključne lastnosti novega, inovativnega in tehnološko napredenega premium enduro kolesa!

 

 

Vse od samega začetka je bila integracija glavna značilnost prav vseh Bold-ovih koles. S prenovljenim Unplugged modelom še vedno sledijo svojim načelom! Po analizi sil, ki vplivajo na okvir med samo vožnjo, tako kot pri Bold Linkin modelu postavljajo zadnji amortizer horizontalno povsem blizu gonilnega ležaja. Takšna postavitev zagotavlja izjemno nizko težišče in ponuja ogromno prostora za nemestitev daljših potopnih sedežnih opor. Poleg inovativne IST Virtual Pivot tehnologije zadnjega vzmetenja, ki omogoča izjemno odziven in progresiven način vožnje novega Bold Unplugged-a odlikujejo tudi druge napredne in inovativne rešitve. Že poznani »Save the Day Kit«, skrit v spodnji cevi okvirja, preprost in pregleden SAG indikator skupaj z »Bottom-Out« indikatorjem in prilagodljivost geometrije tako s »flip-chip-om« kot nastavitvijo kota krmilne cevi so zgolj nekatere, ki kolo naredijo povsem edinstveno.  Igrivost in preprosta vodljivost v povezavi s progresivno geometrijo ponujajo zelo odzivno enduro kolo z neprimerljivo mero podpore v srednjem delu delovanja zadnjega blažilca kar zagotavlja odlične vozne lastnosti in zaokrožuje kolo kot odličen paket za vse ambiciozne enduro kolesarje.

 

Bold Unplugged enduro kolo

 

Dolgoletne izkušnje in stremenje k popolnosti vseskozi navdihujeta z vprašanjem kako na novo definirati pravila obstoječih tehnoloških konceptov in zasnov polno vzmetenega kolesa. Tako pri Scott-u kot tudi pri Bold-u inovativnost in integracija predstavljata ključna temelja pri iskanju nekonvencionalnih idej, ki narekujejo in premikajo meje kolesarske industrije izven ustaljenih konceptov. Vse z namenom in z željo po zasnovi in kreaciji kolesa, ki izkušnjo gorskega kolesarjenja dviga na najvišjo raven.

 

Bold Unplugged polno vzmeteno kolo

 

S ciljem ustvariti najbolj kakovostno izkušnjo s čistim videzom, integriranim dizajnom, popolnim odstopanjem od klasičnih načel zasnove okvirja in na novo definiranim sistemom integracije zadnjega blažilca, ki popolno sovpada s kinematiko okvirja in karakteristikami vzmetenja Bold Cycles na trg postavlja povsem prenovljenega Bold Unplugged.

 

Progresivna geometrija v kombinaciji s popolno integracijo, modernim izgledom in tehnološko dovršenostjo ponuja enega najbolj vsestranskih (super)enduro polno vzmetenih koles na tržišču.

 

Nova zasnova in dizajn okvirja omogočata vpetje zadnjega amortizerja v najnižjo točko prednjega trikotnika. Centralna in nizka »pritrdilna točka« blažilca, skupaj z nihajnim členom in pivotom posledično pomeni tudi nižje in bolj uravnoteženo težišče. Rezultati tega so boljša vodljivost, večja stabilnost in več samozavesti tudi na zahtevnejših terenih tudi pri največjih hitrostih.

 

INTERNAL SUSPENSION TECHNOLOGY (IST)

Togost okvirja, nizko težišče in dovršeno delovanje vzmetenja so ključne lastnosti tehnologije IST. Skrit pred udarci, vodo, umazanijo in drugimi zunanjimi vplivi zadnji amortizer zagotavlja konsistentno in optimalno delovanje ter hkrati dopušča daljše servisne intervale.  IST vzmetenje kolesu omogoča odlično vodljivost, bolj stabilno ter samozavestno vožnjo na spustih.

 

Bold UNplugged IST

 

IST VIRTUAL PIVOT

Integracija zadnjega amortizerja v okvir dovoljuje zasnovo ultra kompaktnega in kratkega »linka«, ki še dodatno doprinese k nižji teži in togosti okvirja samega. Vzmetenja skupaj z vpetjem okoli gonilne osi omogoča zasnovo znotraj oz. ironično »izven okvirja« klasične zasnove sistema vzmetenja.

 

Bold Unplugged Virtual Pivot

 

»Virtual Pivot« izboljša občutek blaženja, nudi večjo odzivnost tako pri pedaliranju kot zaviranju, hkrati pa omogoča optimalen in direkten prenos moči. Kinematika vzmetenja zagotavlja odlično odzivnost pri manjših in hitrih tresljajih in posledično poskrbi za optimalno trakcijo oz. oprijem s podlago. Odlična podpora v sredinskem delu delovanja in s popolnim nadzorom v zadnjem delu hoda za preprečevanje »bottom out« efekta.

 

SAVE THE DAY KIT

 Koncept popolne integracije dopolnjuje pametna rešitev za shranjevanje orodja znotraj okvirja, ki je zlahka dostopno z odpiranjem zaščitnega pokrova spodnje cevi. Komplet (»Save the Day Kit«) vključuje rezervno zračnico, tlačilko, par snemalcev, vezni člen verige in Syncros MATCHBOX SL-CT set orodja - dejansko vse kar potrebujete v primeru predrtega plašča oz. za odpravo večine »klasičnih mehaničnih« težav na terenu.

 

SAve the day Kit Bold

 

DOSTOPNOST IN NASTAVITVE ZADNJEGA AMORTIZERJA

 Dostop do zadnjega amortizerja je mogoč preko zaščitnega pokrova spodnje cevi. Postavitev blažilca omogoča nemoteno in priročno nastavljanje tlaka, hitrosti vračanja in kompresije. »SAG« je preprosto možno izmeriti na podlagi magnetnega indikatorja na zunanji strani okvirja. Bold Ubplugged je opremljen s FOX FLOAT X NUDE zadnjim blažilcem, ki v kombinaciji s TracLoc sistemom nudi 160mm hoda.  

 

Enduro Kolo Bold Tracloc

 

TRACLOC IN INTEGRACIJA KABLOVJA

Izpeljanka Scott-ovega priljubljenega »TwinLoc« sistema na povsem novi platformi z uravnavanjem samo zadnjega blažilca. TracLoc sistem vzmetenja uravnava delovanje zadnjega amortizerja na 3 načine. Pri večini sistemov je možno zgolj povečati ali zmanjšati kompresijo, TracLoc pa ob tem poskrbi še za dinamično spreminjanje geometrije kolesa. V »Traction« postavitvi zadnji amortizer postane trši, bolj dinamičen, s krajšim oz. manjšim hodom. Kolo stoji višje, ohranja strmejši kot sedežne cevi kar omogoča lažje in bolj agilno plezanje. »Lockout« opcija poskrbi za popoln zaklep, ki pride do izraza na strmejših pobočjih in vzponih z enakomerno podlago (asfalt, makadam), ob tem pa poskrbi za maksimalen prenos moči na pedala.

 

SYNCROS COCKPIT

Novi Bold Unplugged je opremljen z integriranim enodelnim karbonskim krmilom blagovne znamke Syncros. Nova generacija Hixon iC krmila daje več poudarka ergonomiji (tako »backsweep in »upsweep«) in ponuja 2 možnosti višine (»rise« 15 ali 25mm). Integracija »kablovja« poteka skozi krmilo in poskrbi za čist in minimalističen izgled.

 

Popolna integracija Bold Unplugged

 

POTOPNA SEDEŽNA OPORA

 Zahvaljujoč horizontalni postavitvi zadnjega amortizerja v kombinaciji z IST tehnologijo novi Unplugged nudi kompatibilnost s potopnimi sedežnimi oporami dolgimi tudi preko 200 mm (S - 170mm, M/L/XL - 200mm).

 

FLIP CHIP IN BOLD VARIOTEC

S pomočjo "flip-chip-a" na nihajki je višino gonilne osi moč prilagoditi za 5mm, Bold Variotec pa dopušča dodatne nastavitve kota krmilne cevi. Preprosto s 180 stopinjskim zasukom krmilnega ležaja kot vilice spremenimo za 1 stopinjo.

 

GEOMETRIJA

Bold Unplugged 160/170 29" (velikost L):

 

 • Kot krmilne cevi (Low-Slack 63,2 / High-Steep 64,5)
 • Višina gonilne osi: 340 / 348
 • Kot sededežne cevi: 77,8
 • Cev ob verigi: 437
 • Doseg: 490

 

Bold Unplugged 160/170 MULLET (velikost L):

 

 • Kot krmilne cevi (Low-Slack 63,2 / High-Steep 64,5)
 • Višina gonilne osi: 340 / 348
 • Kot sededežne cevi: 77,8
 • Cev ob verigi: 438
 • Doseg: 490

 

BOLD UNPLUGGED znotraj kolesarske industrije predstavlja najvišji nivo inovativnosti s poudarkom na tehnološki in estetski dovršenosti. Velja za premium enduro kolo in je namenjeno vsem gorskim kolesarjem, ki si želijo tehnološko najbolj dovršenega polno-vzmetenega kolesa! Ponuja najkakovostnejšo izkušnjo s čistim in estetskim videzom, integriranim dizajnom in popolnim odstopanjem od klasičnih norm!

 

Več informacij o dobavah, cenah in razpoložjivosti:

 

 Telefon: +38640839114

 Email: etrgovina@grasca.si

Sorodni artikli

  Sorodne novice

  »Snowmads« ekipa v namišljeni deželi brez meja

  Profesionalni smučar Fabian Lentsch in njegov lokalni prijatelj Nick Phaliani skupaj s »Snowmads« ekipo na novi nepozabni zimski avanturi v osrčju belih in še nikdar podpisanih gruzijskih gora.

  Nova vsestranska MTB čelada Scott Tago Plus!

  #do-it-all trail kolesarska čelada!

   

  Sledite kolesarskim trendom z novo MTB čelado Scott Tago plus, ki zagotavlja odlično zračnost in nudi najvišji nivo zaščite tudi na spustih!

  Električno cestno ali gravel kolo z vsemi lastnostmi klasičnega kolesa- da to je novi SOLACE ERIDE!

  Scott Solace eRide postavlja nov standard na področju električnih cestnih oz. gravel koles! Novi Solace je udobno, vodljivo ter eno najbolj vsestranskih električnih koles, kar so jih pri Scottu kadarkoli naredili.

  Ste pripravljen za vožnjo po kateri koli poti z Ninovo hitrostjo?

  Z brezkompromisnimi spustaškimi lastnostmi trail kolesa in lastnostmi odličnega XC plezalca za čim hitrejši vzpon oz. povratek na štart naslednjega spusta.

  Kaj zajema osnovni del opreme vsakega turnega smučarja?

  Veste kakšno turno smučarsko opremo potrebujete in kaj je obvezni del opreme, ki more biti v nahrbtniku slehernega turnega smučarja?

  Nekaj ključnih napotkov za premišljen in varnejši vstop v svet turne smuke

  Vas vleče stran od množic in žičniških naprav? V iskanje miru, nedotaknjenih belih pobočij in prelepih razgledov? Naj bodo prvi koraki premišljeni in z zadostnim znanjem!

  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju!

  Scott Genius na novi platformi ponuja neverjetno gorsko kolo, ki se ga preprosto ne boste mogli naveličati. Ne glede ali boste z njim osvajali visokogorske tehnične poti ali s svojimi prijatelji drveli po vaših najljubših enoslednicah oz. trailih.

  Aero, lahek in udoben! Preprosto brez kompromisov!

  Scott Foil RC je uspešno osvojil skoraj vse, kar se je osvojiti dalo. Ravno zato smo se odločili, da bomo kolo še izboljšali in še bolj prilagodili zahtevam današnjih kolesarjev.

  Problem z vzdržljivostjo stikala – Potrebno je ukrepati!

  Želimo vas opozoriti na prostovoljni odpoklic proizvajalca BCA zaradi problema z vzdržljivostjo stikala za preklop med funkcijami žolne BCA TRacker 4 pri omejenem, zelo majhnem številu žoln, ki lahko vpliva na delovanje žolne.

  Preverba pravilnega delovanja pri žolnah PIEPS/BD

  Poziv k preverbi delovanja pravilnega preklopa med SEARCH in SEND pri skoraj vseh modelih žoln PIEPS/BD (razen BD Recon LT).

  Ste v dilemi kakšno oz. katero kolo izbrati?

  Niste povsem prepričani, katero kolo bi bilo najbolj primerno za vas? Naj vam bo ta vodič v pomoč z nasveti, kako izbrati najprimernejše kolo glede na vaše potrebe in želje.

  Čudovita in nepozabna zgodba

  Fabian Lentsch se potopi v lokalno kulturo na celoletnem potovanju po Iranu s svojim tovornjakom Snowmads. Ob obisku tuje države želi za vedno opustiti vlogo turista.

  ISPO 2022 in štiri nagrade za Scott Sports.

  SCOTT Sports je prejemnik nagrade ISPO za kar štiri nove izdelke znotraj »zimske kolekcije 22-23. Smučarska čelada Blend Plus, Patrol E2 lavinski nahrbtnik, Shield reciklirana smučarska očala in smuči Superguide 95 LT so nagrajeni z najvišjim priznanjem »ISPO 22 Award«!

  Ohranimo dobro fizično pripravljenost in boljše psihično počutje

  Trenažer predstavlja idealno rešitev, da nam kolesa nikoli ni potrebno pospraviti »v kot«. Ne zima, hladno ali slabo vreme, kratek dan oziroma pomanjkanje časa ne more biti več izgovor, da nebi naredili nekaj več za dobro fizično pripravljenost in boljše psihično počutje.

  Popolno odstopanje od klasičnih norm!

  Za vse gorske kolesarje, ki si želijo tehnološko najbolj dovršeno in vsestransko polno-vzmeteno kolo, Bold LINKIN ponuja najkakovostnejšo izkušnjo s čistim in estetskim videzom, integriranim dizajnom in popolnim odstopanjem od klasičnih norm!

  Servis snežnih desk, turnih in alpskih smuči ter opreme

  V športnem centru Grašca pred in med zimsko sezono poskrbimo tudi za vaše smuči, snežne deske ter opremo. Servis smuči in boardov obratuje od ponedeljka do petka med 8:00 in 18:00 ter ob sobotah med 8:00 in 12:00.

  Kraljujte trailom z novim Patronom

  Od tekočih do bolj grobih, Patron eRIDE je kot švicarski nož, ki vas lahko učinkovito dvigne po poti in se samozavestno vozi navzdol. Ima največjo notranjo baterijo in najnovejšo tehnologijo. 160 mm hoda spredaj in zadaj.

  07.12.2018 14:12
  Jérémie Heitz ali Daron Rahlves? Kaj pa mati Narava?

  »Race the Face« je zgodba o veleslalomskem dvoboju na najstrmejšem in najzahtevnejšem terenu med dvema smučarskima legendama, ki prihajata iz povsem različnih smučarskih disciplin.

  Hellias Millerioux - Od sanj do realizacij

  MT. LOGAN / "A SELF POWERED EXPEDITION FROM YAKUTAT TO CORDOVA"

  Oprostite oče ... Grešili smo! Scott Addict eRide je tu!

  Scott Addict eRide je najlažje cestno e-kolo na tržišču, s popolno integracijo in super videzom. Scottovo prvo električno cestno kolo dviguje merila v kar precej pogledih. Pustite se, da vas popelje.

  24.07.2019 15:47
  Novi Addict je še lažji, še bolj tog in zato še hitrejši!

  Novih addictov RC je kar 10! Najprestižnejši je Scott Addict RC Ultimate, ki je bil pred kratkim predstavljen na dirki po Franciji 2019. Sledijo mu: Addict RC Premium, RC Pro, RC 10, RC 15, RC 20 in RC 30.

  Pri nakupu kolesarskih čelad se boste srečali tudi s tujkami oz. izrazi, ki jih boste najverjetneje prvič slišali.

  Proizvajalci čelad skoraj da tekmujejo kdo bo naredil bolj varno, zračno, udobno in lahko čelado. Seveda niso vse enake in enako dobre oz. niso za enak namen. Logično je, da tiste, ki jih uporabljamo za najdaljša kolesarjenja, morajo biti najlažje, najbolj varne in najbolj zračne.

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih