04/595-60-10

Koda za popust: za 10% dodatnega popusta na vsa kolesarska oblačila in obutev uporabi kodo BIKEWEAR10.

Scott LUMEN eRide

Z brezkompromisnimi spustaškimi lastnostmi trail kolesa in lastnostmi odličnega XC plezalca za čim hitrejši vzpon oz. povratek na štart naslednjega spusta.

Scott LUMEN eRide

 

Polno-vzmeteno električno gorsko kolo, ki tehta zgolj 15,5 kg (SL model). Da, prav ste prebrali. Novi Scott Lumen, čigar zasnova temelji na “najhitrejši” platformi XC/Trail kolesa na tržišču skupaj s popolnoma tihim in zmogljivim pogonskim sistemom ohranja legendarni Scott Spark DNK!

 

 

Leta inovacij s poudarkom na tehnološki in estetski dovršenosti na trg postavljajo električno kolo, ki ga po sami teži, hitrosti in vodljivosti težko ločimo od normalnega gorskega kolesa.

 

 »Naraven občutek« vožnje, brez podaljšane zavorne poti, brez dodatnega upora in teže tudi pri izklopljeni pomoči pogonskega sistema. Scott Lumen eRide je električno gorsko kolo namenjeno vsem gorskim kolesarjem, ki si želijo dodatne pomoči hkrati pa so željni vseh prednosti običajnega kolesa. Naj postane vrtenje pedal na vzponih lažje in hitrejše, ture daljše, spusti pa tekoči in polni zabave.

 

Scott Lumen trail

 

ZMOGLJIV IN KOMPAKTEN SISTEM POMOČI

Že od idejne zasnove oz. samega začetka je bil cilj ustvariti najlažje električno kolo!  V sodelovanju s TQ-jem in skupnim razvojem je postalo jasno, da bo novi motor TQ HPR50 (navor 50 Nm) postal srce popolne integracije pogonskega sklopa in Scott-ove zmagovalne platforme.

 

Motor TQ

 

TQ (TQ-Systems GmbH) je nemško podjetje, ustanovljeno leta 1994, specializirano za izdelavo elektronskih komponent v industrijskih in infrastrukturnih panogah, tudi v letalstvu in medicini. Z novim motorjem so preprosto na novo spisali pravila in zagotovili neprimerljivo razmerje med težo in močjo (1,8 kg za 50 Nm). Novi TQ HPR50 s premerom zgolj 8 cm in inovativno uporabo harmoničnega sistema zobnikov zagotavlja zmogljiv, kompakten in hkrati natančen pogonski sistem. Končni produkt je seveda lažje kolo z boljšo in lepšo integracijo skorajda neslišnega sistema, hkrati pa zagotavlja bolj naraven občutek vrtenja pedal. Navsezadnje se usedemo na kolo zato, da lahko resnično uživamo v naravi oz. na prostem, brez dodatnih zvokov in distrakcij.

 

DVE BATERIJI

Scott Lumen eRide je v osnovi opremljen z notranjo, integrirano baterijo kapacitete 360Wh. Le to je možno razširiti z zunanjo stilsko zasnovano in izjemno lahko »Range Booster« enoto (160Wh). Dodatno enota s preprostim sistemom za pritrjevanje lahko hitro in enostavno namestimo na spodnji nosilec bidona. Daljši doseg, več pomoči z minimalnim vplivom na vozne lastnosti kolesa!

 

Čas polnjenja notranje baterije: 80% v dveh urah

 

Scott Lumen eRide baterija

 

DVA NOSILCA BIDONOV

Za razliko od večine polno-vzmetenih električnih koles pri Lumnu ni potrebno izbirati med »Range Booster« enota ali bidonom, med daljšimi vožnjami, dodatno pomočjo in potrebno hidracijo. Zahvaljujoč integriranemu sistemu vzmetenja sam okvir ponuja zadosti prostora tako za eno kot drugo.

 

POSTAVITEV VZMETENJA

Scott Lumen uporablja enak način delovanja vzmetenja kot novi Scott Spark -  že dvojni zmagovalec svetovnega prvenstva in skupnega seštevka svetovnega pokala.

 

Polno-vzmeteno kolo nikoli ne bo odlično brez dobro zasnovanega vzmetenja! Ko smo se prvič vozili na Sparkovi geometriji s »flex pivot« zasnovo, smo se preprosto zaljubili. Danes smo še vedno prepričani, da je to pravi pristop za zasnovo polno-vzmetenega kolesa, ki se mora odlično znajti na tehničnih XC poteh in hitrih ter udarnih spustih po vaših najljubših enoslednicah.

 

Sistem vzmetenja pri novem Lumnu uporablja zelo specifično a hkrati preverjeno kinematiko. Uporaba “flex pivot-a” je idealna rešitev za trail kolesa do 130mm hoda in omogoča ohranitev zelo nizke teže celotnega sistema, hkrati pa zagotovimo optimalno delovanje vzmetenja.

 

Električno kolo scott lumrn

 

INTEGRIRANA TEHNOLOGIJA VZMETENJA

Tako kot Scott Spark tudi novi Scott Lumen uporablja patentirano tehnologijo integracije zadnjega vzmetenja (IST). Se sprašujete zakaj? Ne samo, da kolo s »skritim« zadnjim amortizerjem izgleda fantastično, le to ponuja tudi izboljšane vozne lastnosti kolesa in delovanje vzmetenja brez kompromisov pri teži kolesa. Seveda pri razvoju najlažjega eMTB kolesa vsak gram šteje!

 

Česa si pri zadnjem vzmetenju ne želimo? V prvi vrsti nepotrebnega prečnega zvijanja oz. vseh prečnih premikov sil izven smeri vožnje medtem, ko je zadnji amortizer v aktivnem delovanju. Postavitev vzmetenja v okvir kolesa izloča prav te, neželene premike. Sam okvir skupaj z vzmetenjem je bolj tog in robusten kar doprinese k optimalnemu prenosu moči in učinkovitejšemu delovanju vzmetenja v celoti. Nižja postavitev vzmetenja posledično pomeni tudi nižje in bolj uravnoteženo težišče. Rezultat tega so tudi boljša vodljivost, večja stabilnost in več samozavesti tudi na zahtevnih spustih.

 

IST Scott Lumen

 

Sama integracija vzmetenja v notranjost okvirja ponuja tudi dodatno zaščito. Dež, blato, … Ni problema, vaše vzmetenje bo vseskozi delovalo optimalno ne glede na vplive zunanjih dejavnikov. Zadnji blažilec je preprosto dostopen preko spodnje "zaščitne lopute" kjer so na dosegu prstov tudi vse potrebne nastavitve amortizerja samega.

 

ZASNOVA OKVIRJA

Že preizkušena platforma (Spark 900) in rezultat večletnega razvoja, inženirskih izkušenj in kupica povratnih informacij s strani najuspešnejših tekmovalcev elitnega razreda kot izhodišče za zasnovo najlažjega polno-vzmetenega električnega kolesa. Čeprav sta si Scott Lumen eRide in Spark v osnovi precej podobna je bilo skupaj z integracijo novega pogonskega sistema in baterije potrebno zadostiti tudi drugim specifičnim zahtevam. Debelina nanosa karbonskih vlaken, prilagoditev kinematike, postavitev zadnjega amortizerja (130mm hoda) in optimizacija geometrija so bili ključni faktorji pri zasnovi novega Lumna. Na novo zasnovam okvir ima tako le za 17% večji volumen v primerjavi s Sparkom.

 

Na prvi pogled boste tako težko opazili, da gre za električno gorsko kolo!

 

Geometrija Scott Lumen

 

GEOMETRIJA

Cilj novega Lumna je je bila zasnova električnega kolesa čigar občutek, način vožnje in pozicija na kolesu čim bolj približata vožnjo s klasičnim kolesom.

 

Scott Lumen eRide je opremljen s 29-palčnimi kolesi in 130 mm hoda tako spredaj kot zadaj. Vsi modeli so na voljo v karbonski (HMX) izvedenki, integriranim sistemom vzmetenja (IST) skupaj Fox-ovim blažilcem Float NUDE 5T specifično prilagojenim novi platformi. Z 10mm več hoda kot pri »nemotoriziranem« bratu in bolj progresivno geometrijo nudi brezkompromisne spustaške lastnosti trail kolesa, hkrati pa velja za odličnega plezalca za čim hitrejši vzpon oz. povratek na štart naslednjega spusta.

 

Trail kolo Scott Lumen eride

 

TQ motor nam omogoča, da ohranimo standardni »Chain line« dolžine 55mm kar dopušča več prostora in širšo izbiri plaščev medtem ko, togost ostaja enaka kar je ključnega pomena pri prenosu moči.

 

Scott Lumen eRide je v osnovi na voljo s kotom krmilne cevi 65,5 stopinj. Tisti, ki ste naklonjeni bolj agresivni vožnji boste le tega s preprostim 180 stopinjskim zasukom šalic krmilnega ležaja lahko spremenili za 0,6 stopinje (slack: 64,9 stopinj / steep: 66,1 stopinj).

 

Osnovni podatki za velikost Large (L):

Pri kotu krmilne cevi 65,5°: višina gonilne osi: 338,5mm, Kot sedežne cevi: 77,2°, cev ob verigi: 450mm, doseg: 476mm, wheelbase: 1243mm.

 

SAG

Nastavitev "SAG-a" in vpogled na "O-ring" sta povsem preprosta preko indikatorja na zunanjem linku in preko porta na okvirju kolesa.

 

»COCKPIT«

Novi Scott Lumen eRide na vseh modelih ponuja krmila in opore Scott-ove lastne blagovne znamke Syncros. Lumen 900 SL in 900 sta opremljena s Fraser IC DC enodelnim integriranim karbonskim krmilom medtem, ko modela 910 in Contessa ponujata klasično aluminijasto izvedenko. Pri vseh modelih integracija »kablovja« poteka skozi krmilo oz. nosilec krmila za čist in minimalističen izgled.

 

Električno gorsko kolo Scott Lumrn

 

UPRAVLJANJE NA KRMILU

Pogonski sistem TQ je možno upravljati preko minimalistične in ergonomično oblikovane kontrolne enote na krmilu, ki je povezana z integriranim zaslonom na zgornji cevi kolesa. Z enostavnim preklapljanjem je nadzor nad vožnjo preprost in enostaven.

 

Twinloc Scott

 

Patentiran sistem Twinloc ročice z integriranim gumbom za potopno oporo omogoča hkratno kontrolo prednjega in zadnjega amortizerja. Odprta pozicija omogoča polni hod prednjega in zadnjega, s prvim klikom pa se vključi »Traction Control« funkcija za boljši prenos moči in več trakcije na zahtevnejših in tehničnih vzponih. Še dodaten klik omogoča popoln zaklep prednjega ter zadnjega amortizerja za maksimalen prenos in izkoristek moči na asfaltnih in enakomernih podlagah.

 

Medtem, ko konkurenčni sistemi spreminjajo samo trdoto, Twinloc sistem spremeni še krivuljo vzmetenja, s čimer se dinamično spremeni geometrija kolesa.

 

SLEDITE SVOJIM VOŽNJAM IN OSTANITE VEDNO POVEZANI

Poleg povsem integriranega pogonskega sistema, »čistega« krmila in diskretne kontrolne enote celoten TQ sistem dopolnjuje minimalističen LED zaslon oz. prikazovalnik na zgornji cevi. S podajanjem vseh bistvenih informacij kot so raven baterije, preostali doseg v kilometrih in vatih zahvaljujoč vgrajenemu merilniku moči.

 

TQ ebike aplikacija

 

SI želite več? Mobilna aplikacija (Android in iOS) TQ E-Bike s samodejno Bluetooth povezavo omogoča spremljanje in analizo vaših voženj, hkrati pa omogoča popolno manipulacijo tako nad pogonsko enoto kot baterijo. Prihranite življenjsko dobo baterije, nastavite stopnje pomoči po vaših želja, povečajte izhodno moč, spremenite odziv pedal, odziv motorja, …

 

Brez skrbi ste lahko tudi vsi ljubitelji naprednih kolesarskih računalnikov  blagovnih znamk Garmin, Hammerhead, Wahoo, Sigma saj je povezljivost preko ANT+ tehnologije zagotovljena.  

 

Lahko električno kolo

 

Več informacij o dobavah, cenah in razpoložjivosti:

 

 Telefon: +386 4 595 60 10

 Email: jernej@grasca.si

 

Sorodni artikli

  -18%
  Električno gorsko kolo SCOTT LUMEN ERIDE 910 24
  Scott LUMEN eRide z brezkompromisnimi spustaškimi lastnostmi trail kolesa in lastnostmi odličnega XC plezalca za čim hitrejši vzpon oz. povratek na štart naslednjega spusta.
  Stara cena z DDV:
  7.209,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  5.911,38 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  5.890,01 €
  -30%
  Električno gorsko kolo SCOTT LUMEN ERIDE 900 23
  Scott LUMEN eRide z brezkompromisnimi spustaškimi lastnostmi trail kolesa in lastnostmi odličnega XC plezalca za čim hitrejši vzpon oz. povratek na štart naslednjega spusta.
  Stara cena z DDV:
  10.299,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  7.190,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  10.299,00 €
  -18%
  Električno gorsko kolo Scott CONTESSA LUMEN ERIDE 900 24
  Scott LUMEN eRide z brezkompromisnimi spustaškimi lastnostmi trail kolesa in lastnostmi odličnega XC plezalca za čim hitrejši vzpon oz. povratek na štart naslednjega spusta.
  Stara cena z DDV:
  7.209,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  5.911,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  5.890,01 €
  -27%
  Žensko Gorsko kolo Scott Contessa Genius 920 24
  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  4.949,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  3.590,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  4.206,91 €
  -33%
  Žensko Gorsko kolo Scott Contessa Genius ST 910 23
  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  7.729,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  5.190,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  7.729,00 €
  -28%
  Gorsko kolo Scott Genius 930 24
  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  4.429,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  3.190,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  3.764,90 €
  -48%
  Gorsko kolo Scott Genius 910 23
  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  7.729,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  3.999,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  5.470,00 €
  -31%
  Gorsko kolo Scott Genius ST 920 24
  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  4.639,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  3.190,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  3.942,91 €
  -48%
  Gorsko kolo Scott Genius ST 910 23
  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  7.729,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  3.999,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  7.729,00 €
  -27%
  Gorsko kolo Scott Genius 940 24
  Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  3.399,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  2.490,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  2.690,00 €
  -23%
  Gorsko kolo SCOTT SPARK 960 RD 23
  Novi SCOTT SPARK 2022 postaja še hitrejši tako na vzponih kot spustih. Z več vzmetenja, novo geometrijo in integriranim zadnjim blažilcem! Če ste mišljenja, da je hitrost zabava (#FASTISFUN) - potem boste nad novim Sparkom več kot navdušeni.
  Stara cena z DDV:
  2.989,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  2.290,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  2.090,00 €
  -31%
  Gorsko kolo SCOTT SPARK 940 22
  Novi SCOTT SPARK 2022 postaja še hitrejši tako na vzponih kot spustih. Z več vzmetenja, novo geometrijo in integriranim zadnjim blažilcem! Če ste mišljenja, da je hitrost zabava (#FASTISFUN) - potem boste nad novim Sparkom več kot navdušeni.
  Stara cena z DDV:
  3.909,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  2.690,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  2.690,00 €
  -22%
  Gorsko kolo SCOTT SPARK 970 OR 23
  Novi SCOTT SPARK 2022 postaja še hitrejši tako na vzponih kot spustih. Z več vzmetenja, novo geometrijo in integriranim zadnjim blažilcem! Če ste mišljenja, da je hitrost zabava (#FASTISFUN) - potem boste nad novim Sparkom več kot navdušeni.
  Stara cena z DDV:
  2.679,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  2.090,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  1.890,00 €
  -15%
  Električno gorsko kolo SCOTT LUMEN ERIDE 900 SL 23
  Scott LUMEN eRide z brezkompromisnimi spustaškimi lastnostmi trail kolesa in lastnostmi odličnega XC plezalca za čim hitrejši vzpon oz. povratek na štart naslednjega spusta.
  Stara cena z DDV:
  16.479,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  14.006,92 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  16.479,00 €

  Sorodne novice

  Kaj zajema osnovni del opreme vsakega turnega smučarja?

  Veste kakšno turno smučarsko opremo potrebujete in kaj je obvezni del opreme, ki more biti v nahrbtniku slehernega turnega smučarja?

  Nekaj ključnih napotkov za premišljen in varnejši vstop v svet turne smuke

  Vas vleče stran od množic in žičniških naprav? V iskanje miru, nedotaknjenih belih pobočij in prelepih razgledov? Naj bodo prvi koraki premišljeni in z zadostnim znanjem!

  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju!

  Scott Genius na novi platformi ponuja neverjetno gorsko kolo, ki se ga preprosto ne boste mogli naveličati. Ne glede ali boste z njim osvajali visokogorske tehnične poti ali s svojimi prijatelji drveli po vaših najljubših enoslednicah oz. trailih.

  S posebnimi promocijskimi kodami si zagotovite popust na vaše novo kolo!

  Promocijske kode, ki prinašajo popust med 10 in 15% na vsa kolesa

  Posebna akcijska ponudba trenažerjev Tacx. Neo 2T, Flus 2 in Flux S

  Ob nakupu trenažerja NEO 2T, Flux 2 ali Flux S si zagotovite nadgradnjo z brezplačno dodatno opremo.

  Aero, lahek in udoben! Preprosto brez kompromisov!

  Scott Foil RC je uspešno osvojil skoraj vse, kar se je osvojiti dalo. Ravno zato smo se odločili, da bomo kolo še izboljšali in še bolj prilagodili zahtevam današnjih kolesarjev.

  Problem z vzdržljivostjo stikala – Potrebno je ukrepati!

  Želimo vas opozoriti na prostovoljni odpoklic proizvajalca BCA zaradi problema z vzdržljivostjo stikala za preklop med funkcijami žolne BCA TRacker 4 pri omejenem, zelo majhnem številu žoln, ki lahko vpliva na delovanje žolne.

  Preverba pravilnega delovanja pri žolnah PIEPS/BD

  Poziv k preverbi delovanja pravilnega preklopa med SEARCH in SEND pri skoraj vseh modelih žoln PIEPS/BD (razen BD Recon LT).

  Ste v dilemi kakšno oz. katero kolo izbrati?

  Niste povsem prepričani, katero kolo bi bilo najbolj primerno za vas? Naj vam bo ta vodič v pomoč z nasveti, kako izbrati najprimernejše kolo glede na vaše potrebe in želje.

  Čudovita in nepozabna zgodba

  Fabian Lentsch se potopi v lokalno kulturo na celoletnem potovanju po Iranu s svojim tovornjakom Snowmads. Ob obisku tuje države želi za vedno opustiti vlogo turista.

  ISPO 2022 in štiri nagrade za Scott Sports.

  SCOTT Sports je prejemnik nagrade ISPO za kar štiri nove izdelke znotraj »zimske kolekcije 22-23. Smučarska čelada Blend Plus, Patrol E2 lavinski nahrbtnik, Shield reciklirana smučarska očala in smuči Superguide 95 LT so nagrajeni z najvišjim priznanjem »ISPO 22 Award«!

  Ohranimo dobro fizično pripravljenost in boljše psihično počutje

  Trenažer predstavlja idealno rešitev, da nam kolesa nikoli ni potrebno pospraviti »v kot«. Ne zima, hladno ali slabo vreme, kratek dan oziroma pomanjkanje časa ne more biti več izgovor, da nebi naredili nekaj več za dobro fizično pripravljenost in boljše psihično počutje.

  Popolno odstopanje od klasičnih norm!

  Za vse gorske kolesarje, ki si želijo tehnološko najbolj dovršeno in vsestransko polno-vzmeteno kolo, Bold LINKIN ponuja najkakovostnejšo izkušnjo s čistim in estetskim videzom, integriranim dizajnom in popolnim odstopanjem od klasičnih norm!

  Kraljujte trailom z novim Patronom

  Od tekočih do bolj grobih, Patron eRIDE je kot švicarski nož, ki vas lahko učinkovito dvigne po poti in se samozavestno vozi navzdol. Ima največjo notranjo baterijo in najnovejšo tehnologijo. 160 mm hoda spredaj in zadaj.

  Test in izposoja turnih smuči, čevljev in opreme

  Za vse tiste, ki si želite turno smučarsko opremo izposoditi za krajše obdobje oziroma tiste, ki bi smuči oz. opremo pred nakupom želeli preizkusiti

  Servis snežnih desk, turnih in alpskih smuči ter opreme

  V športnem centru Grašca pred in med zimsko sezono poskrbimo tudi za vaše smuči, snežne deske ter opremo. Servis smuči in boardov obratuje od ponedeljka do petka med 8:00 in 18:00 ter ob sobotah med 8:00 in 12:00.

  Nova all-mountain / trail čelada Scott Argo Plus

  Modern izgled, nizka teža, funkcionalnost, varnost in cenovna dostopnost. To je Scott Argo Plus!

  Nova Scott Spark RC in Spark 900 za nove zmage!

  Scott Spark postaja še hitrejši tako na vzponih kot spustih. Z več vzmetenja, novo geometrijo in integriranim zadnjim blažilcem! Če ste mišljenja, da je hitrost zabava (#FASTISFUN) - potem boste nad novim Sparkom več kot navdušeni.

  31.05.2021 12:15
  Grašca Team v servisni delavnici potrebuje dodatne moči!

  Grašca Team v servisni delavnici potrebuje dodatne moči!

  Izpitna tura TKV1

  TKO Tržič vabi na izpitno turno kolesarsko turo (TKV1) po planinah nad Tržičem. Pedala bomo "na sneg" v amfieteater pod Košuto skupaj vrteli v nedeljo 30.5.2021. Prisrčno vabljeni!

  Hellias Millerioux - Od sanj do realizacij

  MT. LOGAN / "A SELF POWERED EXPEDITION FROM YAKUTAT TO CORDOVA"

  25.02.2020 11:47
  Ob nakupu prav posebno darilce ;)

  Prav posebna akcija otroških poganjalcev Cruzee. 

  02.08.2019 15:22
  Narejen z enim in edinim namenom: biti najhitrejši!

  Novi Scott Gambler je narejen z enim in edinim namenom: biti najhitrejši!

  30.05.2019 15:53
  Prihaja novi Met Parachute MCR.

  Ultimativna čelada agresivnega videza s snemljivim ščitnikom obraza za enduro, all-mountain in e-kolesarjenje. Zdaj s patentiranim magnetnim zaklopom ter seveda po normativih najvišjih varnostnih standardov, opremljena tudi z MIPS tehnologijo. Vsestranska čelada, ki je enostavna za uporabo. Preprosto – 2 čeladi v enem.

  28.05.2019 15:37
  Poznate blagovno znamko koles Bergamont?

  Blagovna znamka Bergamont je bila ustanovljena leta 1993 v St. Pauliju (Nemčija), od leta 2015 pod okriljem Scott-ove korporacije. Pred 25-imi leti kot butična znamka, ki danes na trgu nastopa kot globalno poznana znamka koles.

  20.05.2019 09:13
  Nova, specifično namenska pedala za vse enduro in trail navdušence!

  Rémy Métailler, Nicolas Quéré, Julien Absalon in drugi priporočajo Time Speciale. Z ATAC (Auto Tension Adjustment Concept)tehnologijo  in samodejnim čiščenjem. Enostavno vpenjanje / odpenjanje, še več samozavesti in kontrole.

  05.09.2018 12:40
  Po 13-ih letih Scott predstavlja novega Ransom-a, ki s svojimi karakteristikami in lastnostmi ponovno premika meje kolesarske industrije. 

  Po 13-ih letih Scott predstavlja novega Ransom-a, ki s svojimi karakteristikami in lastnostmi ponovno premika meje kolesarske industrije.  Nova super enduro "mašina" s 170mm hoda, izdelana za hitrost in najzahtevnejše terene.

  28.12.2018 13:40
  60 let inovacij in razvoja

  Scott ni zgolj znamka koles. Skozi svojo 60-letno tradicijo in zgodovino Scott  predstavlja zgodbo nenehnega razvoja, stremenja k popolnosti in narekuje smernice znotraj širše športne industrije. Danes Scott svoje izdelke predstavlja v 4-ih športnih divizijah: kolesarjenje, smučanje, motošport in tek.

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih