04/595-60-10

Vsa celoletna kolesarska oblačila znižana vsaj 35%! Akcija traja do 29.4.24.

Bold Linkin #REDEFINETHERULES

Za vse gorske kolesarje, ki si želijo tehnološko najbolj dovršeno in vsestransko polno-vzmeteno kolo, Bold LINKIN ponuja najkakovostnejšo izkušnjo s čistim in estetskim videzom, integriranim dizajnom in popolnim odstopanjem od klasičnih norm!

POVSEM NOVI BOLD LINKIN

 

Bold Cycles je mlado švicarsko butično podjetje, ki je v kolesarsko industrijo uradno vstopilo šele leta 2015 s predstavitvijo takratnega Linkin Trail polno vzmetenega kolesa. Ob poplavi blagovnih znamk bi nekateri dejali »nič posebnega«, a kaj, ko je že tedanji (prvi) Linkin ujel ogromno pogledov.

 

Polno vzmeteno kolo s skritim oz. integriranim zadnjim blažilcem danes po predstavitvi novega Scott-ovega Spark-a ni več tuje v kolesarskem svetu. Od leta 2019 Bold Cycles namreč spada pod Scott-ovo okrilje, a kljub temu deluje povsem neodvisno in stremi k lastnemu razvoju kar dokazuje s prenovljenim modelom Linkin, ki znotraj kolesarske industrije predstavlja najvišji nivo inovativnosti s poudarkom na tehnični in estetski dovršenosti.

 

 

KONCEPT / ZASNOVA

 

Dolgoletne izkušnje in stremenje k popolnosti vseskozi navdihujeta z vprašanjem kako na novo definirati pravila obstoječih tehnoloških konceptov in zasnov polno vzmetenega kolesa. Tako pri Scott-u kot tudi pri Bold-u inovativnost in integracija predstavljata ključna temelja pri iskanju nekonvencionalnih idej, ki narekujejo in premikajo meje kolesarske industrije izven ustaljenih konceptov. Vse z namenom in z željo po zasnovi in kreaciji kolesa, ki izkušnjo gorskega kolesarjenja dviga na najvišjo raven.

 

S ciljem ustvariti najbolj kakovostno izkušnjo s čistim videzom, integriranim dizajnom, popolnim odstopanjem od klasičnih načel zasnove okvirja in na novo definiranim sistemom integracije zadnjega blažilca, ki popolno sovpada s kinematiko okvirja in karakteristikami vzmetenja Bold Cycles na trg postavlja povsem nova Linkin 150 in Linkin 135.

 

 • LinkIn 150 - 150mm hoda spredaj in zadaj
 • LinkIn 135 - 140mm hoda spredaj, 135mm zadaj

 

Progresivna geometrija v kombinaciji s popolno integracijo, modernim izgledom in tehnološko dovršenostjo ponuja enega najbolj vsestranskin trail oz. enduro koles na tržišču.

 

Novi Bold Linkin 150

 

Nova zasnova in dizajn okvirja omogočata vpetje zadnjega amortziterja v najnižjo točko prednjega trikotnika. Centralna in nizka »pritrdilna točka« blažilca, skupaj z nihajnim členom in pivotom posledično pomeni tudi nižje in bolj uravnoteženo težišče. Rezultati tega so boljša vodljivost, večja stabilnost in več samozavesti tudi na zahtevnejših terenih.

 

INTERNAL SUSPENSION TECHNOLOGY (ICT)

 

Togost okvirja, nizko težišče in dovršeno delovanje vzmetenja so ključne lastnosti tehnologije ICT. Skrit pred udarci, vodo, umazanijo in drugimi zunanjimi vplivi zadnji amortizer zagotavlja konsistentno in optimalno delovanje ter hkrati dopušča daljše servisne intervale.  ICT vzmetenje kolesu omogoča odlično vodljivost, bolj stabilno ter samozavestno vožnjo na spustih.

 

Bold Linkin - INTERNAL SUSPENSION TECHNOLOGY (ICT)

 

IST Virtual Pivot

 

Integracija zadnjega amortizerja v okvir dovoljuje zasnovo ultra kompaktnega in kratkega »linka«, ki še dodatno doprinese k nižji teži in togosti okvirja samega. Vzmetenja skupaj z vpetjem okoli gonilne osi omogoča zasnovo znotraj oz. ironično »izven okvirja« klasične zasnove sistema vzmetenja.

 

Bold Linkin - IST VIRTUAL PIVOT

 

»Virtual Pivot« izboljša občutek blaženja, nudi večjo odzivnost tako pri pedaliranju kot zaviranju, hkrati pa omogoča optimalen in direkten prenos moči. Kinematika vzmetenja zagotavlja odlično odzivnost pri manjših in hitrih tresljajih in posledično poskrbi za optimalno trakcijo oz. oprijem s podlago. Odlična podpora v sredinskem delu delovanja in s popolnim nadzorom v zadnjem delu hoda za preprečevanje »bottom out« efekta.

 

SAVE THE DAY KIT

 

Koncept popolne integracije dopolnjuje pametna rešitev za shranjevanje orodja znotraj okvirja, ki je zlahka dostopno z odpiranjem zaščitnega pokrova spodnje cevi. Komplet (»Save the Day Kit«) vključuje rezervno zračnicotlačilko, par snemalcev, vezni člen verige in Syncros MATCHBOX SL-CT set orodja - dejansko vse kar potrebujete v primeru predrtega plašča oz. za odpravo večine »klasičnih mehaničnih« težav na terenu.

 

Bold Linkin - SAVE THE DAY KIT

 

DOSTOPNOST IN NASTAVITVE ZADNJEGA AMORTIZERJA

 

Dostop do zadnjega amortizerja je mogoč preko zaščitnega pokrova spodnje cevi. Postavitev blažilca omogoča nemoteno in priročno nastavljanje tlaka, hitrosti vračanja in kompresije. »SAG« je preprosto možno izmeriti na podlagi magnetnega indikatorja na zunanji strani okvirja. Linkin je opremljen bodisi s FOX NUDE 5T ali RockShox Deluxe zadnjim blažilcem, ki v kombinaciji s TracLoc sistemom omogočata bodisi 150 ali 135mm hoda zadaj. Dolžino hoda je mogoče nastaviti tudi z zamenjavo notranjega linka na gonilni osi s čimer ohranimo popolno prilagodljivost na eni oz. enotni platformi.

 

TRACLOC in integracija kablovja

 

Izpeljanka Scott-ovega priljubljenega »TwinLoc« sistema na povsem novi platformi z uravnavanjem samo zadnjega blažilca. TracLoc sistem vzmetenja uravnava delovanje zadnjega amortizerja na 3 načine. Pri večini sistemov je možno zgolj povečati ali zmanjšati kompresijo, TracLoc pa ob tem poskrbi še za dinamično spreminjanje geometrije kolesa. V »Traction« postavitvi zadnji amortizer postane trši, bolj dinamičen, s krajšim oz. manjšim hodom. Kolo stoji višje, ohranja strmejši kot sedežne cevi kar omogoča lažje in bolj agilno plezanje. »Lockout« opcija poskrbi za popoln zaklep, ki pride do izraza na strmejših pobočjih in vzponih z enakomerno podlago (asfalt, makadam), ob tem pa poskrbi za maksimalen prenos moči na pedala.

 

Bold Linkin - TRACLOC sistem vzmetenja

 

Tako pri Hixon IC Carbon kot pri klasičnem Hixon 1.5 krmilu integracija »kablovja« poteka skozi krmilo oz. nosilec krmila za čist in minimalističen izgled. 

 

POTOPNA SEDEŽNA OPORA

 

Zahvaljujoč horizontalni postavitvi zadnjega amortizerja v kombinaciji z IST tehnologijo novi Linkin nudi kompatibilnost s potopnimi sedežnimi oporami dolgimi tudi preko 200 mm.

 

Bold Linkin - DROPPER POST LENGHT

 

FLIP CHIP in BOLD VARIOTEC

 

S pomočjo "flip-chip-a" na nihajki je višino gonilne osi moč prilagoditi za 6,3mm, Bold Variotec pa dopušča dodatne nastavitve kota krmilne cevi. Preprosto s 180 stopinjskim zasukom krmilnega ležaja kot vilice spremenimo za 1 stopinjo.

 

GEOMETRIJA

 

LinkIn 150 (velikost L):

 

 • Kot krmilne cevi (Low-Slack 64,2 / High-Steep 65,6)
 • Višina gonilne osi: 340 / 348
 • Kot sededežne cevi: 77,4
 • Cev ob verigi: 434
 • Doseg: 490

 

LinkIn 135 (velikost L):

 

 • Kot krmilne cevi (Low-Slack 64,4 / High-Steep 65,8)
 • Višina gonilne osi: 334/ 342
 • Kot sededežne cevi: 77,7
 • Cev ob verigi: 434
 • Doseg: 490

 

Trail enduro kolo Bold Linkin

 

Modelni izbor za 2022 sezono:

Bold LinkIn 150 Pro

Bold LinkIn 150 Ultimate

Bold Linkin 135 Pro

Bold Linkin 135 Ultimate

 

Več informacij o dobavah, cenah in razpoložjivosti:

 

 Telefon: +38640839114

 Email: etrgovina@grasca.si

Sorodni artikli

  -34%
  Gorsko kolo Bold Linkin 150 Pro 23
  Gorsko kolo Bold Linkin 150 Pro za vse, ki si želijo tehnološko najbolj dovršeno in vsestransko polno-vzmeteno kolo!
  Stara cena z DDV:
  7.518,99 €
  Akcijska cena z DDV:
  4.990,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  7.518,99 €
  -33%
  Gorsko kolo Bold Linkin 150 Ultimate 23
  Gorsko kolo Bold Linkin 150 Ultimate za vse, ki si želijo tehnološko najbolj dovršeno in vsestransko polno-vzmeteno kolo!
  Stara cena z DDV:
  11.839,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  7.990,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  11.839,00 €
  -33%
  Gorsko kolo Bold Linkin 135 Pro 23
  Gorsko kolo Bold Linkin 135 Pro za vse, ki si želijo tehnološko najbolj dovršeno in vsestransko polno-vzmeteno kolo!
  Stara cena z DDV:
  6.389,01 €
  Akcijska cena z DDV:
  4.290,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  6.389,01 €
  -33%
  Gorsko kolo Bold Linkin 135 Ultimate 23
  Gorsko kolo Bold Linkin 135 Ultimate za vse, ki si želijo tehnološko najbolj dovršeno in vsestransko polno-vzmeteno kolo!
  Stara cena z DDV:
  8.759,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  5.890,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  8.759,00 €
  -15%
  Kolesarska čelada Scott STEGO PLUS be/čr
  Prava enduro čelada, namenjena kolesarjem, ki se želijo tudi na tehnično zahtevnih in hitrih trailih počutiti varne.
  Stara cena z DDV:
  205,90 €
  Akcijska cena z DDV:
  175,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  144,13 €
  -10%
  Kolenčniki Scott SOLDIER 2 črni
  Funkcijonalni in varni kot vedno, novi Scott SOLDIER 2 ščitniki za koleno ponujajo izredno udobje, tako ob vožnji navzgor kot navzdol.
  Stara cena z DDV:
  82,30 €
  Akcijska cena z DDV:
  74,07 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  57,61 €
  -21%
  Gorsko kolo SCOTT GENIUS 950 22
  Gorsko kolo Scott GENIUS 950 je eno najbolj vsestransko uporabnih trail / enduro koles na tržišču. Alu okvir, Marzocchi Z2 Air Rail 3 vilica , SRAM 1X12 kombinacija gonilnega sklopa za vse tiste, ki želijo "največ kolesa" za svoj denar.
  Stara cena z DDV:
  2.989,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  2.369,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  2.099,00 €
  -25%
  Kolesarski nahrbtnik Scott TRAIL PROTECT FR 20 tsi/be
  Kolesarski nahrbtnik SCOTT Trail Protect FR` 20 je bil posebej zasnovan za kolesarske ture, ki vključujejo veliko spustov.
  Stara cena z DDV:
  226,90 €
  Akcijska cena z DDV:
  169,90 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  158,83 €
  -10%
  Kolesarska čelada Scott ARGO PLUS be/čr
  Kolesarska čelada Scott ARGO PLUS je lahka, zračna čelada namenjena gorskim kolesarjem, ki stavijo na varnost.
  Stara cena z DDV:
  102,89 €
  Akcijska cena z DDV:
  92,61 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  87,46 €
  -15%
  ČELADA SCOTT STEGO PLUS čr
  Prava enduro čelada, namenjena kolesarjem, ki se želijo tudi na tehnično zahtevnih in hitrih trailih počutiti varne.
  Stara cena z DDV:
  205,90 €
  Akcijska cena z DDV:
  175,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  144,13 €
  -15%
  Kolesarska čelada Scott ARGO PLUS ro
  Kolesarska čelada Scott ARGO PLUS je lahka, zračna čelada namenjena gorskim kolesarjem, ki stavijo na varnost.
  Stara cena z DDV:
  123,90 €
  Akcijska cena z DDV:
  105,32 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  86,73 €

  Sorodne novice

  Kraljujte trailom z novim Patronom

  Od tekočih do bolj grobih, Patron eRIDE je kot švicarski nož, ki vas lahko učinkovito dvigne po poti in se samozavestno vozi navzdol. Ima največjo notranjo baterijo in najnovejšo tehnologijo. 160 mm hoda spredaj in zadaj.

  Test in izposoja turnih smuči, čevljev in opreme

  Za vse tiste, ki si želite turno smučarsko opremo izposoditi za krajše obdobje oziroma tiste, ki bi smuči oz. opremo pred nakupom želeli preizkusiti

  Nova all-mountain / trail čelada Scott Argo Plus

  Modern izgled, nizka teža, funkcionalnost, varnost in cenovna dostopnost. To je Scott Argo Plus!

  Oprostite oče ... Grešili smo! Scott Addict eRide je tu!

  Scott Addict eRide je najlažje cestno e-kolo na tržišču, s popolno integracijo in super videzom. Scottovo prvo električno cestno kolo dviguje merila v kar precej pogledih. Pustite se, da vas popelje.

  Servis snežnih desk, turnih in alpskih smuči ter opreme

  V športnem centru Grašca pred in med zimsko sezono poskrbimo tudi za vaše smuči, snežne deske ter opremo. Servis smuči in boardov obratuje od ponedeljka do petka med 8:00 in 18:00 ter ob sobotah med 8:00 in 12:00.

  06.06.2018 14:05
  SCOTT LAUGHLAND o Scott Soldier 2 ščitnikih

  Kaj SCOTT LAUGHLAND poreče o Scott Soldier 2 ščitnikih? Scott Soldier 2 so lahki, udobni in dobro zračeni ščitniki primerni za"all-mountain", trail in enduro gorske kolesarje. Edinstven Mehak D3O vložek ob udarcu absorbira in razporedi energijo.

  30.05.2019 15:53
  Prihaja novi Met Parachute MCR.

  Ultimativna čelada agresivnega videza s snemljivim ščitnikom obraza za enduro, all-mountain in e-kolesarjenje. Zdaj s patentiranim magnetnim zaklopom ter seveda po normativih najvišjih varnostnih standardov, opremljena tudi z MIPS tehnologijo. Vsestranska čelada, ki je enostavna za uporabo. Preprosto – 2 čeladi v enem.

  05.09.2018 12:40
  Po 13-ih letih Scott predstavlja novega Ransom-a, ki s svojimi karakteristikami in lastnostmi ponovno premika meje kolesarske industrije. 

  Po 13-ih letih Scott predstavlja novega Ransom-a, ki s svojimi karakteristikami in lastnostmi ponovno premika meje kolesarske industrije.  Nova super enduro "mašina" s 170mm hoda, izdelana za hitrost in najzahtevnejše terene.

  24.07.2019 15:47
  Novi Addict je še lažji, še bolj tog in zato še hitrejši!

  Novih addictov RC je kar 10! Najprestižnejši je Scott Addict RC Ultimate, ki je bil pred kratkim predstavljen na dirki po Franciji 2019. Sledijo mu: Addict RC Premium, RC Pro, RC 10, RC 15, RC 20 in RC 30.

  27.03.2020 11:05
  Vsestranskost je njegovo drugo ime.

  Prenovljen okvir z integriranim BOSCH PERFORMANCE CX 2020 sistema in z vsemi lastnosmi klasičnega Genius modela. "Any trail any time"

  25.02.2020 11:47
  Ob nakupu prav posebno darilce ;)

  Prav posebna akcija otroških poganjalcev Cruzee. 

  28.05.2019 15:37
  Poznate blagovno znamko koles Bergamont?

  Blagovna znamka Bergamont je bila ustanovljena leta 1993 v St. Pauliju (Nemčija), od leta 2015 pod okriljem Scott-ove korporacije. Pred 25-imi leti kot butična znamka, ki danes na trgu nastopa kot globalno poznana znamka koles.

  20.05.2019 09:13
  Nova, specifično namenska pedala za vse enduro in trail navdušence!

  Rémy Métailler, Nicolas Quéré, Julien Absalon in drugi priporočajo Time Speciale. Z ATAC (Auto Tension Adjustment Concept)tehnologijo  in samodejnim čiščenjem. Enostavno vpenjanje / odpenjanje, še več samozavesti in kontrole.

  31.05.2021 12:15
  Grašca Team v servisni delavnici potrebuje dodatne moči!

  Grašca Team v servisni delavnici potrebuje dodatne moči!

  02.08.2019 15:22
  Narejen z enim in edinim namenom: biti najhitrejši!

  Novi Scott Gambler je narejen z enim in edinim namenom: biti najhitrejši!

  Hellias Millerioux - Od sanj do realizacij

  MT. LOGAN / "A SELF POWERED EXPEDITION FROM YAKUTAT TO CORDOVA"

  Izposoja in testestiranje koles Scott, Bergamont 2019

  Izposoja in testiranje koles Scott, Bold in Bergamont.

  Pri nakupu kolesarskih čelad se boste srečali tudi s tujkami oz. izrazi, ki jih boste najverjetneje prvič slišali.

  Proizvajalci čelad skoraj da tekmujejo kdo bo naredil bolj varno, zračno, udobno in lahko čelado. Seveda niso vse enake in enako dobre oz. niso za enak namen. Logično je, da tiste, ki jih uporabljamo za najdaljša kolesarjenja, morajo biti najlažje, najbolj varne in najbolj zračne.

  07.12.2018 14:12
  Jérémie Heitz ali Daron Rahlves? Kaj pa mati Narava?

  »Race the Face« je zgodba o veleslalomskem dvoboju na najstrmejšem in najzahtevnejšem terenu med dvema smučarskima legendama, ki prihajata iz povsem različnih smučarskih disciplin.

  Pri nakupu kolesarske opreme SRAM se boste srečali tudi s tujkami oz. izrazi, ki jih boste najverjetneje prvič slišali.

  Dostikrat kupci berejo opise kolesarske opreme in seveda ne vedo kaj pomenijo tujke, ki jih je pravzaprav nemogoče prevesti v slovenščino in potem so pri nakupu zbegani. V Grašci smo vam vedno na voljo za razlago, le pokličite nas 04 595 60 10 ali kontaktirajte po emailu: etrgovina@grasca.si

  28.12.2018 13:40
  60 let inovacij in razvoja

  Scott ni zgolj znamka koles. Skozi svojo 60-letno tradicijo in zgodovino Scott  predstavlja zgodbo nenehnega razvoja, stremenja k popolnosti in narekuje smernice znotraj širše športne industrije. Danes Scott svoje izdelke predstavlja v 4-ih športnih divizijah: kolesarjenje, smučanje, motošport in tek.

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih