04/595-60-10

Vsa celoletna kolesarska oblačila znižana vsaj 30%! Akcija traja do vključno 22.4.24

Scott Voltage eRide 2024

Sanjsko gorsko kolo? Novi Scott Voltage eRide je točno to. Popelje vas še dlje in še višje! S TQ HPR50 sistemom, Voltage predstavlja ultimativno polno vzmeteno kolo za vse prave gorske kolesarje. "Ride Voltage. See the light."

Novi Scott Voltage eRide 2024

 

Najboljše trail gorsko kolo s skrivnim orožjem? To je Scott Voltage eRide! 

 

Ustvarjen za gorsko kolesarske entuziaste, ki hrepenijo po agilnem, hitrem, lahkem predvsem pa izredno zmogljivem električnem trail gorskem kolesu. S skritim, kompaktnim in tihim TQ sistemom vam omogoča odpeljati trail za trailom... Spust za spustom! 

 

 

STRUP JE V MAJHNIH FLAŠKAH

Pogonska enota TQ HPR50 s 50Nm navora in maksimalno kapaciteto 520 Wh (360 + 160). Sistem je kompakten, lahek, močan in ustvarja ničeln upor pri poganjanju ob ugasnenem motorju.

 

vsestranskost brez meja

S 160mm hoda spredaj in 155mm zadaj, popolnoma prilagodljivim vzmetenjem, uravnoteženo geometrijo in nastavljivim kotom krmilne cevi.

 

hud, lep, futurističen

Scott Voltage Eride krasijo lepe zunanje linije in tehnološko dovršena integracija za uporabniško izkušnjo na najvišjem nivoju!

 

TEža?

17,9 kg za električno kolo? Res je, nismo se zmotili.

 

Scott Voltage eRide

 

kompakten in močan

TQ HPR50 proizvede 50Nm maksimalnega navora. Kompakten dizajn omogoča minimalen Q-faktor (razdalja med zunanjim delom leve in desne strani gonilke), kar se odraža v naravnem občutku pri poganjanju, ki je primerljiv z navadnimi kolesi.

 

Kapaciteta integrirane baterije v spodnji cevi kolesa znaša 360 Wh160 Wh TQ Range extender oz. razširitveno baterijo pa je moč preprosto namestiti na enega izmed nosilcev bidona.

 

TQ Range extender

 

kolesarju PRIJAZEN SISTEM

TQ sistem je moč upravljati preko kontrolne enote na krmilu, minimalistični zaslon na zgornji cevi okvirja pa poskrbi za prikaz vseh potrebnih podatkov. Preprosto, minimalistično in vedno na dosegu prstov.

 

Povezljivost z aplikacijo TQ E-bike app je povsem enostavna. Prilagodljivost delovanja vsem vašim potrebam in željam še nikoli ni bila tako preprosta. Povečajte doseg, prilagodite stopnje pomoči. Lahko se poigrate tudi z odzivnostjo motorja in prilagodite prikaz podatkov na zaslonu. Vse po vaših željah, da na novem Voltage-u ostane zgolj užitek v kolesarjenju. 

 

TQ zaslonTQ zasplon

 

RANGE EXTENDER ali NOSILEC bidona

Pri novem Voltage eRide-u vam nikoli ne bo potrebno sprejemati kompromisa med pijačo in dosegom. Zahvaljujoč se notranjemu sistemu vzmetenja, je na okvirju več kot dovolj prostora za oboje. Kolo se lahko polni skupaj z Range extenderjem ali brez njega, kjer se vam bo vedno najprej napolnila baterija in šele na to dodatna enota. Poleg vsega, je hiter tudi čas polnenja, kjer se kolo napolni do 80% v zgolj dveh urah polnenja.

 

TQ Range extender

 

E-MTB ZA VSE PRAVE GORSKE KOLESARJE

 

zasnova okvirja

Scottovi inženirji vedno stremijo k optimalnemu razmerju med togostjo okvirja in težo kolesa. Ojačitve okvirja v območju gonilne osi, kjer so tudi obremenitvene sile največje. Centralizacija in optimizacija kinematike vzmetenja na tem delu ustvari ojačano strukturo, kjer sovpada z obremenitvami tako pri pedaliranju kot pri večjih obremenitvah vzmetenja oz. kolesa. Scottu je uspelo te obremenitve enakomerno razporediti preko vseh delov okvirja, kar se kaže v ravno prav togem okvirju brez potrebe po dodatnih ojačitvah na delih, kjer to ni potrebno.

 

Napredna zasnova okvirja omogoča maksimalno dolžino potopne sedežne opore. Le ta tako pri velikosti S (Small) meri 140mm, 180mm na M in L, ter 210 na velikosti XL.

 

Scott Voltage okvir

 

Vsa novodobna Scott-ova trail kolesa z vrhunsko integracijo, novo agresivnejšo geometrijo in odlično kinematiko vzmetenja poskrbijo za najboljšo uporabniško izkušnjo! Če v enačno vstavimo še TQ HPR50 sistem, novi Scott Voltage ponudi ultimativno platformo za vse prave gorske kolesarje!

 

geometrija

Voltage eRide ima 155mm hoda zadaj v kombinaciji s 160mm hoda spredaj. Z 29 palčnimi kolesi predstavlja agresivno in izredno stabilno moderno električno gorsko kolo. Daljši »reach«, nizko težišče in agresivnejši kot vilice nudijo odličen "feedback" in še več samozavesti, ki je potrebna ob hitrih in natančnih reakcijah tudi pri najzahtevnejših spustih. Zahvaljujoč električni pomoči boste namesto ene vožnje zmogli narediti tudi 2, 3 ali še več.

 

Tako kot pri klasičnem modelu Scott Genius je tudi pri novem Voltage-u kot krmilne cevi nastavljiv, z enostavnim obratom »šalčke«, kjer se lahko poigrate s kotom 64 ali 65 stopinj. Pri vseh modelih pa je v škatli tudi univerzalna »šalčka« s kotom 64,5 stopinje.

 

Syncros headset

 

Novi Voltage je razvit na platformi Geniusa, kjer povzame vse pozitivne lastnosti njegove geometrije. To pomeni, da je neprimerljivo zabaven na spustih, v kombinaciji s TQ motorjem pa se zabava prezrcali tudi na vzpone.

 

Scott Voltage geometrija

 

ZAŠČITNI POKROV

Na spustih ne razmišljajte ničesar drugega kot le o vaši vožnji! Gumirana zaščita na spodnjem delu okvirja ščiti pred udarci, hkrati pa preprečuje vdor umazanije! Novi Voltage spada med najtišja električna kolesa trenutno na trgu. Dostop do nastavitev amortizerja je omogočen skozi manjši pokrov, ki pa lahko v celoti odstrani za večje posege.

 

IST – INTEGRATED SUSPENSION TECHNOLOGY

Togost okvirja, nizko težišče in dovršeno delovanje vzmetenja so ključne lastnosti tehnologije IST. Skrit pred udarci, vodo, umazanijo in drugimi zunanjimi vplivi zadnji amortizer zagotavlja konsistentno in optimalno delovanje ter hkrati dopušča daljše servisne intervale.  IST vzmetenje kolesu omogoča odlično vodljivost, bolj stabilno ter samozavestno vožnjo na spustih.

 

Fox float nude Xinternal suspension technology

 

ZASNOVA PREGIBNIH DELOV

Za učinkovitost delovanja vzmetenja z gotovostjo lahko pripišemo zasluge tehnološko napredni zasnovi pregibnih delov (v nadaljevanju »link«). Glavni link je sestavljen iz togega in lahkega sredinskega dela, ki je preko »zobnička« povezan z zunanjim delom. Vpetje amortizerja je povezano direktno na Trunnion nosilec, kar omogoča idealno pozicijo blažilca, še vedno pa v okvirju ohranja dovolj prostora za motor in Fox Float X Nude oz. Float 6T blažilec. 

 

Scott Voltage links

 

TWINLOC ALI TRACLOC?

Vsi modeli z izjemo modela Tuned imajo sedaj že dobro poznan sistem Twinlock, ki ustvari 3 kolesa v enem. Twinlock pride do izraza, ko preklopite iz Descend (odprt) položaja v položaj Traction. V tem trenutku se zmanjša volumen zraka v amortizerju in posledično se spremeni tudi compression blaženje. S tem se spremeni geometrija kolesa, da sedite višje, zvišana je razdalja pedal do podlage in vaš položaj postane bolj učinkovit za hitre enoslednice ali tehnične vzpone. Kolo v tem trenutku postane bolj agilno, hitro in učinkovito. Poleg tega Twinlock omogoča tudi lockout (zaklep) pozicijo, ki je idealna za vožnjo na trdi podlagi in na vzponih. V primeru da nepričakovano naletite na grobji teren bo blažilec še vedno deloval, da se prepreči kakršnakoli poškodba vzmetenja.

 

Model Scott Voltage Tuned je bil zasnovan za tiste najzahtevnejše gorske kolesarje, ki ne poznajo besede počitek. Zato je padla odločitev za sistem Traclock, ki deluje zgolj na zadnje vzmetenje, medtem ko so na vilici pustili še več možnosti za lastne preference nastavitev. Na blažilcu imate še vedno 3 pozicije. V položaju descend sta obe zračni komori odprti, kar pomeni da blažilec deluje s polnim 155mm hodom. V srednjem položaju Ramp control je odprta zgolj ena zračna komora, kar ustvari večjo progresivnost vzmetenja. Climb pozicija zapre compression blaženje in spremeni dinamično geometrijo kolesa z namenom učinkovite vožnje v klanec. Float X ima tudi možnost nastavitve low speed compression.

 

Twinlock

 

detajli za piko na i

Novi Voltage je serijsko opremljen z gumijasto zaščito na verižni strani kar preprečuje neprijetne zvoke in poškodbe okvirja. V zadnji osi je tako kot pri večini Scott-ovih koles vključena ročica s t25, t30 in inbus 6 ključi, ki služi za hitra popravila na terenu namesto multitool kolesarskega orodja. Ze enega najlepših dizajnov trenutno na trgu pa poskrbijo še Syncros detajli, kot je Hixon integrirano krmilo, napeljava kablovja skozi krmilni sklop in nastavljiv kot krmilne cevi z obračanjem »šalčk«.

 

Električno kolo Scott

 

VOLTAGE ZASEDBA

Novi Scott Voltage eRide prihaja v 6-ih različicah. Voltage eRide 900 SL za vse tiste, ki si želijo najlažjo izvedenko z najboljšo možno opremo trenutno na trgu, Voltage eRide 900 Tuned pa predstavlja tovarniški stroj s hudo opremo za najzahtevnejše MTB entuziaste. Voltage eRide 910 v zeleno črni barvni kombinacijo izžareva svojo vsestranskost medtem, ko boste z Voltage eRide 920 modelom najbolj izstopali na trailih. Seveda pa niso pozabili niti na nežnejši spol, kjer pri Contessi Voltage eRide 900 res niso varčevali niti pri dizajnu, niti na opremi, Contessa Voltage eRide 910 pa predstavlja cenovno bolj dostopno žensko različico z vrhunsko opremo.

 

Vsi modeli  so na voljo v popolnoma karbonski HMF izvedenki.

 

#SEETHELIGHT #SCOTTVOLTAGE #SCOTTBIKES

 

Električno kolo Scott

 

Več informacij o dobavah, cenah in razpoložjivosti:

 Telefon: +386 4 595 60 10

 Email: etrgovina@grasca.si

Sorodni artikli

  -19%
  Električno gorsko kolo SCOTT VOLTAGE ERIDE 910 24
  Ustvarjen za gorsko kolesarske entuziaste, ki hrepenijo po agilnem, hitrem, lahkem predvsem pa izredno zmogljivem električnem trail gorskem kolesu. 
  Stara cena z DDV:
  7.419,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  5.990,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  6.083,90 €
  -16%
  Električno gorsko kolo SCOTT VOLTAGE ERIDE 920 24
  Ustvarjen za gorsko kolesarske entuziaste, ki hrepenijo po agilnem, hitrem, lahkem predvsem pa izredno zmogljivem električnem trail gorskem kolesu. 
  Stara cena z DDV:
  6.799,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  5.689,99 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  6.799,00 €
  -16%
  Električno gorsko kolo SCOTT CONTESSA VOLTAGE ERIDE 910 24
  Ustvarjen za gorsko kolesarske entuziaste, ki hrepenijo po agilnem, hitrem, lahkem predvsem pa izredno zmogljivem električnem trail gorskem kolesu. 
  Stara cena z DDV:
  6.799,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  5.689,99 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  6.799,00 €
  -18%
  Električno gorsko kolo SCOTT VOLTAGE ERIDE 900 TUNED 24
  Ustvarjen za gorsko kolesarske entuziaste, ki hrepenijo po agilnem, hitrem, lahkem predvsem pa izredno zmogljivem električnem trail gorskem kolesu. 
  Stara cena z DDV:
  11.329,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  9.290,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  9.289,90 €
  -18%
  Električno gorsko kolo SCOTT VOLTAGE ERIDE 900 SL 24
  Ustvarjen za gorsko kolesarske entuziaste, ki hrepenijo po agilnem, hitrem, lahkem predvsem pa izredno zmogljivem električnem trail gorskem kolesu. 
  Stara cena z DDV:
  13.389,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  10.950,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  13.389,00 €
  -18%
  Električno gorsko kolo SCOTT CONTESSA VOLTAGE ERIDE 900 24
  Ustvarjen za gorsko kolesarske entuziaste, ki hrepenijo po agilnem, hitrem, lahkem predvsem pa izredno zmogljivem električnem trail gorskem kolesu. 
  Stara cena z DDV:
  7.419,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  6.080,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  6.083,90 €
  -28%
  Gorsko kolo Scott Spark 920 23
  SCOTT SPARK 2023,najhitrejši tako na vzponih kot spustih. Če ste mišljenja, da je hitrost zabava (#FASTISFUN) - potem boste nad Sparkom več kot navdušeni.
  Stara cena z DDV:
  6.489,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  4.690,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  4.590,01 €
  -18%
  Električno gorsko kolo SCOTT LUMEN ERIDE 910 24
  Scott LUMEN eRide z brezkompromisnimi spustaškimi lastnostmi trail kolesa in lastnostmi odličnega XC plezalca za čim hitrejši vzpon oz. povratek na štart naslednjega spusta.
  Stara cena z DDV:
  7.209,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  5.890,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  5.910,90 €
  -18%
  Električno gorsko kolo SCOTT LUMEN ERIDE 910 24
  Scott LUMEN eRide z brezkompromisnimi spustaškimi lastnostmi trail kolesa in lastnostmi odličnega XC plezalca za čim hitrejši vzpon oz. povratek na štart naslednjega spusta.
  Stara cena z DDV:
  7.209,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  5.890,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  5.910,90 €
  -21%
  Žensko Gorsko kolo Scott Contessa Genius 920 24
  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  4.949,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  3.890,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  4.206,91 €
  -19%
  Gorsko kolo Scott Genius 920 24
  Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  4.949,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  3.990,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  4.206,91 €
  -20%
  Električno gorsko kolo SCOTT PATRON ERIDE 910 TR 24
  Električno gorsko kolo Scott Patron eRIDE 910, s popolnoma novo tehnologijo in geometrijo, poskrbi za brezskrbno vožnjo po raznovrstnih trailih in gozdnih poteh.
  Stara cena z DDV:
  8.239,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  6.590,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  6.755,90 €
  -18%
  Električno gorsko kolo Scott CONTESSA LUMEN ERIDE 900 24
  Scott LUMEN eRide z brezkompromisnimi spustaškimi lastnostmi trail kolesa in lastnostmi odličnega XC plezalca za čim hitrejši vzpon oz. povratek na štart naslednjega spusta.
  Stara cena z DDV:
  7.209,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  5.890,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  5.910,90 €
  -33%
  Gorsko kolo Scott Genius ST 910 23
  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju! Z nizko težo, vsestranskostjo in odličnimi voznimi lastnostmi predstavlja idealno kolo, ki bo pokorilo vsako pot in potko po kateri ga boste zapeljali.
  Stara cena z DDV:
  7.729,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  5.190,01 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  7.729,00 €
  -25%
  Žensko električno gorsko kolo Scott CONTESSA PATRON eRIDE 900 22
  Scott Patron eRIDE z največjo integrirano baterijo, najnovejšo geometrijo in tehnologijo, ter 160 mm hoda spredaj in zadaj.
  Stara cena z DDV:
  8.239,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  6.179,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  8.239,00 €
  -21%
  Električno Gorsko kolo Scott Patron eRide 910 23
  Električno gorsko kolo Scott Patron eRIDE 910, s popolnoma novo tehnologijo in geometrijo, poskrbi za brezskrbno vožnjo po raznovrstnih trailih in gozdnih poteh.
  Stara cena z DDV:
  8.239,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  6.490,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  8.239,00 €
  -33%
  Električno Gorsko kolo Scott Patron eRide 930 24
  Električno gorsko kolo Scott Patron eRIDE 930, s popolnoma novo tehnologijo in geometrijo, poskrbi za brezskrbno vožnjo po raznovrstnih trailih in gozdnih poteh (baterija 625Wh).
  Stara cena z DDV:
  5.979,00 €
  Akcijska cena z DDV:
  3.990,00 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  5.081,90 €

  Sorodne novice

  Ne pustite se izsiljevati lastnim strahovom na še tako zahtevnih trailih. Vozite Scott Ransom! 

  Povsem novi Scott Ransom, z jasno in brezkompromisno vizijo! "Nadnaravna" kinematika vzmetenja in nova agresivna geometrija za izjemno vodljivost in še več samozavesti. #MAKEMOUNTAINSMOVE

  Odkrijte Vanguard, impresivno lahko, varno in udobno kolesarsko čelado!

  Bluegrass Vanguard je več kot le zaščitna oprema - gre za vrhunski izdelek, ki združuje najvišji nivo varnosti, udobja in funkcionalnosti. 

  Uebler - dolgoletne izkušnje in vrhunska kakovost

  Uebler-jeva predanost kakovosti, inovacijam in visokim standardom je pripomogla k njihovemu uspehu na trgu nosilcev za kolesa za vlečno kljuko.

  Za brezskrbne kolesarske avanture in dinamičen vpogled v vadbene podatke

  Kolesarski računalnik SIGMA ROX 12.1 EVO z GPS funkcijo in zaslonom na dotik za brezskrbne kolesarske avanture in dinamičen vpogled v podatke, da boste vaše vadbe in pripravljenost lahko dvignili na višji nivo.

  Drzno izštekan! Izdelan za Hitrost! #gearedforspeed

  Novi Bold Unplugged ponuja najkakovostnejšo izkušnjo s čistim in estetskim videzom, integriranim dizajnom in popolnim odstopanjem od klasičnih norm! Popolna integracija in odlične vozne lastnosti predstavljata ključne lastnosti novega, inovativnega in tehnološko napredenega premium enduro kolesa!

  Nova vsestranska MTB čelada Scott Tago Plus!

  #do-it-all trail kolesarska čelada!

   

  Sledite kolesarskim trendom z novo MTB čelado Scott Tago plus, ki zagotavlja odlično zračnost in nudi najvišji nivo zaščite tudi na spustih!

  Preprost dizajn in čiste linije dajejo novemu Scott Scale-u značilen karakter in agresiven videz.

  Scott Scale s povsem novo zasnovo brezkompromisno stremi k popolnosti in učinkovitosti! Zmagovit DNK, nov okvir in čiste linije dajejo novemu Scott Scale-u značilen karakter in agresiven videz.

  Električno cestno ali gravel kolo z vsemi lastnostmi klasičnega kolesa- da to je novi SOLACE ERIDE!

  Scott Solace eRide postavlja nov standard na področju električnih cestnih oz. gravel koles! Novi Solace je udobno, vodljivo ter eno najbolj vsestranskih električnih koles, kar so jih pri Scottu kadarkoli naredili.

  Ste pripravljen za vožnjo po kateri koli poti z Ninovo hitrostjo?

  Z brezkompromisnimi spustaškimi lastnostmi trail kolesa in lastnostmi odličnega XC plezalca za čim hitrejši vzpon oz. povratek na štart naslednjega spusta.

  Nekaj ključnih napotkov za premišljen in varnejši vstop v svet turne smuke

  Vas vleče stran od množic in žičniških naprav? V iskanje miru, nedotaknjenih belih pobočij in prelepih razgledov? Naj bodo prvi koraki premišljeni in z zadostnim znanjem!

  Novi Scott Genius ostaja zvest svojemu DNK-ju!

  Scott Genius na novi platformi ponuja neverjetno gorsko kolo, ki se ga preprosto ne boste mogli naveličati. Ne glede ali boste z njim osvajali visokogorske tehnične poti ali s svojimi prijatelji drveli po vaših najljubših enoslednicah oz. trailih.

  Aero, lahek in udoben! Preprosto brez kompromisov!

  Scott Foil RC je uspešno osvojil skoraj vse, kar se je osvojiti dalo. Ravno zato smo se odločili, da bomo kolo še izboljšali in še bolj prilagodili zahtevam današnjih kolesarjev.

  Ohranimo dobro fizično pripravljenost in boljše psihično počutje

  Trenažer predstavlja idealno rešitev, da nam kolesa nikoli ni potrebno pospraviti »v kot«. Ne zima, hladno ali slabo vreme, kratek dan oziroma pomanjkanje časa ne more biti več izgovor, da nebi naredili nekaj več za dobro fizično pripravljenost in boljše psihično počutje.

  Popolno odstopanje od klasičnih norm!

  Za vse gorske kolesarje, ki si želijo tehnološko najbolj dovršeno in vsestransko polno-vzmeteno kolo, Bold LINKIN ponuja najkakovostnejšo izkušnjo s čistim in estetskim videzom, integriranim dizajnom in popolnim odstopanjem od klasičnih norm!

  Kraljujte trailom z novim Patronom

  Od tekočih do bolj grobih, Patron eRIDE je kot švicarski nož, ki vas lahko učinkovito dvigne po poti in se samozavestno vozi navzdol. Ima največjo notranjo baterijo in najnovejšo tehnologijo. 160 mm hoda spredaj in zadaj.

  Nova all-mountain / trail čelada Scott Argo Plus

  Modern izgled, nizka teža, funkcionalnost, varnost in cenovna dostopnost. To je Scott Argo Plus!

  Oprostite oče ... Grešili smo! Scott Addict eRide je tu!

  Scott Addict eRide je najlažje cestno e-kolo na tržišču, s popolno integracijo in super videzom. Scottovo prvo električno cestno kolo dviguje merila v kar precej pogledih. Pustite se, da vas popelje.

  Ste v dilemi kakšno oz. katero kolo izbrati?

  Niste povsem prepričani, katero kolo bi bilo najbolj primerno za vas? Naj vam bo ta vodič v pomoč z nasveti, kako izbrati najprimernejše kolo glede na vaše potrebe in želje.

  Hellias Millerioux - Od sanj do realizacij

  MT. LOGAN / "A SELF POWERED EXPEDITION FROM YAKUTAT TO CORDOVA"

  13.03.2018 14:57
  N1NO Schurter - Mountain Biker's Hunt for Glory

  Nina Schurterja brez dvoma lahko uvrstimo na seznam najuspešnejših športnikov v gorsko-kolesarski zgodovini. V 26-minutni biografiji spoznate Nina kot družinskega človeka, kot tudi povsem predanega in izjemno osredotočenega športnika.
   

  05.07.2018 13:06
  Plašč je edini stik kolesa s podlago, zato lahko rečemo, da je verjetno najpomembnejši kos kolesarske opreme.

  Kolesarska pnevmatika, plašč ali zgolj guma

  Kateri so najpomembnejši deli kolesa? Pravimo, da tisti, ki se stikajo s kolesarji in s cesto. Torej, sedež, balanca, pedala in pnevmatiki. Nekaj resnice je na tem.

  Pri nakupu kolesarskih čelad se boste srečali tudi s tujkami oz. izrazi, ki jih boste najverjetneje prvič slišali.

  Proizvajalci čelad skoraj da tekmujejo kdo bo naredil bolj varno, zračno, udobno in lahko čelado. Seveda niso vse enake in enako dobre oz. niso za enak namen. Logično je, da tiste, ki jih uporabljamo za najdaljša kolesarjenja, morajo biti najlažje, najbolj varne in najbolj zračne.

  Pri nakupu kolesarske opreme SRAM se boste srečali tudi s tujkami oz. izrazi, ki jih boste najverjetneje prvič slišali.

  Dostikrat kupci berejo opise kolesarske opreme in seveda ne vedo kaj pomenijo tujke, ki jih je pravzaprav nemogoče prevesti v slovenščino in potem so pri nakupu zbegani. V Grašci smo vam vedno na voljo za razlago, le pokličite nas 04 595 60 10 ali kontaktirajte po emailu: etrgovina@grasca.si

  28.12.2018 13:40
  60 let inovacij in razvoja

  Scott ni zgolj znamka koles. Skozi svojo 60-letno tradicijo in zgodovino Scott  predstavlja zgodbo nenehnega razvoja, stremenja k popolnosti in narekuje smernice znotraj širše športne industrije. Danes Scott svoje izdelke predstavlja v 4-ih športnih divizijah: kolesarjenje, smučanje, motošport in tek.

  20.05.2019 09:13
  Nova, specifično namenska pedala za vse enduro in trail navdušence!

  Rémy Métailler, Nicolas Quéré, Julien Absalon in drugi priporočajo Time Speciale. Z ATAC (Auto Tension Adjustment Concept)tehnologijo  in samodejnim čiščenjem. Enostavno vpenjanje / odpenjanje, še več samozavesti in kontrole.

  Čudovita in nepozabna zgodba

  Fabian Lentsch se potopi v lokalno kulturo na celoletnem potovanju po Iranu s svojim tovornjakom Snowmads. Ob obisku tuje države želi za vedno opustiti vlogo turista.

  Nova Scott Spark RC in Spark 900 za nove zmage!

  Scott Spark postaja še hitrejši tako na vzponih kot spustih. Z več vzmetenja, novo geometrijo in integriranim zadnjim blažilcem! Če ste mišljenja, da je hitrost zabava (#FASTISFUN) - potem boste nad novim Sparkom več kot navdušeni.

  28.05.2019 15:37
  Poznate blagovno znamko koles Bergamont?

  Blagovna znamka Bergamont je bila ustanovljena leta 1993 v St. Pauliju (Nemčija), od leta 2015 pod okriljem Scott-ove korporacije. Pred 25-imi leti kot butična znamka, ki danes na trgu nastopa kot globalno poznana znamka koles.

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih