04/595-60-10

Nagradna igra: Ride Concepts / grasca.team

 

Uvodne določbe

 

Organizator nagradne igre je podjetje Grasca d.o.o., Hladnikova 11, 4294 Križe. Udeleženec nagradne igre je lahko oseba, ki izpolnjuje vse spodaj navedene pogoje in soglaša z določili nagradne igre. Nagrajenec je udeleženec nagradne igre, ki je naključno izžreban in nagrado prejme oz. prevzame. Nagradna igra ni povezana z Instagram-om oz. Facebook-om kot podjetjem.

 

 

Splošne določila in pravila nagradne igre

 

Nagradna igra bo potekala od 1.8.2023 do vključno 15.8.2023 na Instagram omrežju, natančneje na profilu grasca.team.

 

Nagrade

 

Sodelovanje v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki všečka profil @grasca.team, v komentar zapiše pravilen odgovor na zastavljeno vprašanje in poleg označi 2 prijatelja, objavo deli na svoj »story«. Komentar in odgovor lahko oddate večkrat in si tako povečate možnost za nagrado.

 

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo splošna določila in pravila nagradne igre. V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni podjetja Grasca d.o.o.. Mladoletne osebe v nagradni igri lahko sodelujejo le ob privolitvi staršev oz. skrbnikov.

 

 

Namen nagradne igre

 

Namen nagradne igre je promocija blagovne znamke Ride Concepts in interakcija uporabnikov socialnih omrežij s profilom grasca.team na Instagram platformi.

 

 

Žrebanje in izplačilo nagrad

 

3 naključne izžrebance z njihovim Instagram profilnim imenom bo organizaor delil na svojem Instagram profilu 16.8.2023 oz. dan po zaključku nagradne igre. Za prevzem nagrade mora izžrebanec najkasneje v roku osmih dni v zasebnem sporočilu profila grasca.team posredovati svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov, davčno številko in kontaktni telefon). V odgovoru na to bo organizator posredoval nadaljnje podrobnosti o nagradi in prevzemu. V primeru, da izžrebanec ne izpolni pogojev za prevzem nagrade, le ta ostane nepodeljena.

 

 

Davki od nagrad

 

Nagrajencem se vrednost nagrade nad 42 EUR všteva v letno davčno osnovo za odmero dohodnine. Dobitek v nagradni igri, ki presega vrednost 42 EUR, se v skladu z Zakonom o dohodnini (ZDoh-2) obdavči po stopnji 25 % od vrednosti dobitka, povečanega s koeficientom davčnega odtegljaja. Izračun in akontacijo dohodnine opravi organizator. Če je znesek izračunane akontacije nižji od 20 EUR, se akontacija dohodnine ne odtegne in ne plača. Davčni odtegljaj se odtegne hkrati z obračunom drugega dohodka v skladu z veljavnimi predpisi.

 

 

Varstvo osebnih podatkov

 

Organizator nagradne igre (Grasca d.o.o.) se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost sodelujočih v nagradni igri. Zbrane osebne podatke se uporablja izključno za potrebe izvedbe nagradne igre in statistično obdelavo.

 

Podjetje Grasca d.o.o. zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR). Grasca d.o.o. se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam.

 

 

Končne določbe

 

Velja da vsi sodelujoči v nagradni igri soglašajo s splošnimi pogoji in določili nagradne igre. Organizator lahko pravila nagradne igre spremeni, če je vzrok za to tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. Glede morebitnih sprememb bodo udeleženci obveščeni na Instagram profilu grasca.team in na spletne mestu organizatorja www.grasca.si. Vsa pravila in dodatne informacije o nagradni igri so so dostopna na spletni strani https://www.grasca.si/nagradna-igra-ride-concepts-pogoji

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih