04/595-60-10

 

 

Ščitniki za kolena in golen Bluesgrass Big Horn trdi

Ščitniki za kolena in golen Bluesgrass Big Horn trdi
Bluegrass
Bluegrass
Šifra:
BG.P03L016
Trdni, udarni, z izjemno zaščito, ščitniki Bluegrass Big Horn so bili izdelani za najzahtevnejše gorske kolesarje na najzahtevnejših avanturah.
Dobavni rok
Na zalogi - do 2 dni
Izberite opcijo artikla

Trdni, udarni, z izjemno zaščito, ščitniki Bluegrass Big Horn so bili izdelani za najzahtevnejše gorske kolesarje na najzahtevnejših avanturah. Trdna zaščitna školjka se popolnoma prilega pregibom ter poleg zaščite nudi neovirano gibanje sklepov in motoriko. Ščitnike, ki vam ne bodo v napoto tudi v najbolj zahtevnih razmerah, odlikujejo še silikonski oprimki za trdno prileganje, izjemna vsestranskost in vzdržljivost.

 

Značilnosti:

Konstrukcija aktivne zaščite: Trdna školjka, asimetrične stranske blazine

 

Sistem prileganja: silikonski oprimki

 

Sistem zapenjanja: inteligentno zapenjanje z Velcro trakovi

 

Zunanji materiali: Neopren

 

Certifikat: CE

 

Teža: 695 g (velikost M)

Sorodni artikli
Čelada MET Crackerjack ru safety 52-57
Metove čelade za mlade so izdelane po enako zahtevnih standardih kot čelade za odrasle, z dodatnim poudarkom na varnosti in stilskih potrebah mladostnikov. Čelada Crackerjack je odraz tega.
Cena z DDV:
50,01 €
-14%
Pnev Co Ultra Sport2 Rd/Čr 622/700X23
Pnevmatika Continental Ultra Sport 2 je uveljavljena vsestranska cestna pnevmatika, v kateri se zrcali Continentalov nivo kakovosti. Barva:črno-rdeča.
Stara cena z DDV:
23,90 €
Akcijska cena z DDV:
20,33 €
Bidon Za Orodje Syncros Tool Can
Bidon za orodje Syncros Tool Can je na las podoben bidonu za pijače, a zasnovan posebej za to, da v njem shranite orodje, tlačilko in rezervno zračnico. Izdelan je tako, da je vsebina bidona varna pred umazanijo, vodo in vlago.
Cena z DDV:
od 4,55 €
Ročaji za krmilo Syncros Silicone
Ročaji Syncros Silicone so visokozmogljivi ročaji z nizko težo. Izdelani so iz silikona in navdahnjeni s tekmovalnostjo. Ročaji Syncros Silicone so prva izbira XC tekmovalcev.
Cena z DDV:
25,00 €